Witam.
Postaram pokazać się tutaj kilka dobrych zdjęć.
Pojawią się rajdy i żużel(wrocławski)
Na początek kilka z:
Rally d'Italia Sardegna 2009
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
Wersja do druku
Witam.
Postaram pokazać się tutaj kilka dobrych zdjęć.
Pojawią się rajdy i żużel(wrocławski)
Na początek kilka z:
Rally d'Italia Sardegna 2009
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
Witam
niezłe foty KrzysiekRally szczególnie te z przejazdem przez wodę i nr 7 są dla mnie najlepsze, pozazdrościć.
Przydało by się parę mazaków ale to tylko moje zboczenie :)
pozdrawiam Darek
Z tymi dłuższymi czasami to jest tak, że po prostu nie chciałem nic utracić, a znając mój talent to zawsze coś tam poruszę :)
Tym czasem Kilka fot z Rajdu Karkonoskiego 2009
16.
17.
18.
19.
20.
21.
Sie ma
ostatnia seria
16 super złapany moment
18 nieźle (lecz sek wcześniej , wiem ciężko się kontroluje to ale nie można klepać się po ramieniu bo będzie brak motywacji :twisted: )
19 no i mamy mazaka !!! oczywiście politycznie porwanego trochę za bardzo i bez szaleństw z tasiemkami ale niezły.
21 - niezły krzak przy prawym kole ale nie przeszkadza bo mieszkam w krzaczolandii same trawska i krzaki tu wiem ze tego nie można kontrolować , choć czasami przed stagem kosimy łamiemy i wycinamy rożne rzeczy.
Darek
Co do 18 to moment jest zamierzony z uwagi na wychylających się po prawej fotoreporterów i kibiców i sama perspektywa mi się podoba :)
CO sie stało temu subaru? :)
Mówisz o Subaru Bełta? Nic przejechało dalej :D Dobre foty Krzyśku !:)
A no było ciekawe przełamanie drogi - takie skrzyżowanie jakby, ale sęk w tym, że mocne załamanie poziomów :D
aa. myslalem, ze to jakis rów. ;)
Witam
tak patrze na te twoje water splash i na patrzeć się nie mogę tu pada 7 razy dziennie i jak człowiek znajdzie kałuże na drodze to czeka może coś będzie a tu po prostu masakra.
Zazdroszczę fotek i wypadu na WRC :evil:
Czesto ganiasz po świecie na WRC czy tylko czasami , ja cały czas chce Szwecje albo Finlandie zaliczyć śnieg i hopppy :)