Wyczytane na prfc: w Warszawie "otwiera się" nowy serwis foto. Biorąc pod uwagę opinie o Żytniej (i losowość ich "pstryczka" zły/dobry dzień ;-) ) może warto spróbować.
Wersja do druku
Wyczytane na prfc: w Warszawie "otwiera się" nowy serwis foto. Biorąc pod uwagę opinie o Żytniej (i losowość ich "pstryczka" zły/dobry dzień ;-) ) może warto spróbować.
W rejonie byl juz kiedys serwis,wejscie z balkonu na pietrze.Cytat:
Zamieszczone przez muflon
Na Zytniej biora jak "cygan za matke".Wymiane LCD rok temu wycenili mi na 6 stow (aparat kupilem za 2 stowy).
To,ze np.kosztorys wykonuja za darmo (w tym co sie otwiera) to zadne nihil novi.Laski nie robia.(Łaski znaczy sie,a czy laski to nie wiem...;)
Skasuja cie i tak,ze psychicznie przez tydzien sie nie pozbierasz.
Ja polecam gosci z Tamki.Znalezli mi czesci do swiatlomierza od Pentacona Sixa jeszcze z DDR-u.Nowe od Exacty 66 byly w cenie body ze 180-tka...
Canona reanimowali mi za realna kase i chodzi do dzisiaj.Robia praktycznie "wsio".
Dasz jakiś dokładniejszy namiar - Tamka długa..Cytat:
Zamieszczone przez Scaramanga
Tamka 33,34,cos w tym rodzaju.Schodzisz w dol lewa strona,po prawej mijaszCytat:
Zamieszczone przez Arkan
Palac Ostrogskich,przechodzisz pod kladka i po 20 metrach masz po schodkach serwis foto z nalepka Konica-Minolta.
"...O to chodzi,o to chodzi..."Cytat:
Zamieszczone przez KMV10
Tamka 34. tel 022-8276565 Serwis jest super! choć sam z niego nie korzystałem to znam wiele osób które polecają tylko ten serwis.
Dzięki serdeczne :-)Cytat:
Zamieszczone przez kartel
To i ja sie tam (na Tamke) przejde (z 20 min piechota zielonym Powislem mam - przyjemny spacer) reanimowac Praktike i Kieva :roll: .
dlaczego cale zycie toczy sie w warszawie ? zawsze ta opozycja, warszawa kontra reszta polski (czyt unia Poznan-Wroclaw, GOP, Trojmiasto itd itp) przydaloby sie teleportowac jeden taki seriws do katowic...