Zapraszam do wypowiadania się tu na mój temat. Komentarze odnoszące się do moich zdjęć proszę umieszczać w wątkach przynależących do działu "Nasze Fotografie".
Wersja do druku
Zapraszam do wypowiadania się tu na mój temat. Komentarze odnoszące się do moich zdjęć proszę umieszczać w wątkach przynależących do działu "Nasze Fotografie".
Co?
Jaki to ma związek z fotografią?
Jakiś ma. Robię zdjęcia. A tak na serio, to krucjata przeciwko mnie trwa w każdym z moich wątków* i po prostu chciałem stworzyć jakiś przytułek dla tych wszystkich komentarzy, które nie są związane ze zdjęciami, a traktują bezpośrednio o mnie, moim podejściu do fotografowania, do życia, o mojej sytuacji rodzinnej, wyżywieniu, długości mojego członka...
( * - patrz na przykład post : http://canon-board.info/showpost.php...&postcount=164
Szczególnie polecam fragment :)
Daje temu tematowi 30min az ktos go nie sprzatnie, nawet w HP ma byc cos o fotografii, tak by kazdy mogl zalozyc sobie watek i kazdy moglby go oceniac, ale od tego jest fotka.pl... Sorry Micles ale to nie ma prawa bytu na tym forum...
P.S wogole to bez sensu opinie znasz z reguly sa takie same badz podobne..
Chyba dopadło Cię samouwielbienie. Myślisz, że nie mamy co robić, tylko analizować Twą personę? Są ważniejsze osoby w moim życiu. W piłkę se zagraj albo coś :-)
Nie startujesz czasem w wyborach do PE. Wygląda mi to na frajerską kampanię wyborczą!? A myślę, że to forum jest jak najdalej od tego paskudztwa!?
Wiec daj sobie spokój!
Opinia? Na Twój temat?
Odbija Ci ostatnio od tej matury chyba.. :D:D:D
Micles......... Ale Ty jesteś głupi. Żal, przewietrz się chłopie.
Kiedy przechodzę obok psiego gówna na trawniku, to po prostu idę dalej. Nie zastanawiam się nad nim, nie polecam go w całości ani we fragmentach innym. Trawniki są u nas strasznie zasrane i nie mam nadziei na to, że uda mi się zmienić ten stan rzeczy. Bo to kwestia mentalności społeczeństwa. Więc po prostu na pewne rzeczy staram się nie zwracać uwagi. Polecam!