-
Przemek Białek - moje sesyjki
-
Podoba mi sie swiatlo w 6-m.jpg
Ogolnie calkiem niezle.
-
-
Jesli chodzi o strone technicza (swiatlo, kompozycja, ...) to calosc oceniam pozytywnie. A jesli chodzi o ... uhm... wrazenia artystyczne to... no, hmm... niech sie kobiety wypowiedza.
-
nie tak dokonca termozku:P
mysle ze wielu facetow chcialo by miec taka rzezbe, a pozatym cilalo mozna ocenic jako bryle tym bardziej mezszczyzny
-
ja tam osobiscie wole kobiece bryly :) ale musze przyznac, ze ladne zdjecia robisz Przemku ;) panujesz nad swiatlem
-
Cytat:
Zamieszczone przez [DoMiNiQuE]
ja tam osobiscie wole kobiece bryly :) ale musze przyznac, ze ladne zdjecia robisz Przemku ;) panujesz nad swiatlem
Potwierdzam!
-
No to ja tez wypowiem sie tylko o samych zdjeciach, a nie o modelu (z tego co widze jak wszyscy jestem bardzo ostrozny w tych sprawach :-) )
Zdjecia mi sie podobaja i jak to juz wczesniej bylo powiedziane IMHO "panujesz nad swiatlem"
-
-
Cytat:
Zamieszczone przez Przemek Białek
mysle ze wielu facetow chcialo by miec taka rzezbe
no nie wiem, ja tam nie chce. wole piwo chlac i czekolade wcinac. a ten koles ze zdjec takie rzeczy tylko w TV widzi ;) bidula ;) ;) a tak serio - kulturystyka to Twoje hobby, nie moje - wiec dlatego tak pisze
Cytat:
Zamieszczone przez Przemek Białek
, a pozatym cilalo mozna ocenic jako bryle tym bardziej mezszczyzny
zgadzam sie. zdjecia podobaja sie. szczegolnie #8 (choc nie wiem, czemu zielone)
swoja droga:
jak to jest w tego typu fotach - gosciu najpeirw ,,rozgrzewa'' sie cwiczac, aby mu zyly powychodzily?
a probowales focic w silowni? takie twarze podczas cwiczen - tyle ekspresji i zacietosci, he?