Witam, moje pierwsze publikacje na CB. Oceńcie.
1.
2.
3.
4.
5.
Na jaki inny serwer mogę wrzucić foty zamiast imgshacka żeby nie pojawiały się miniaturki tylko pełne zdjęcia?
Wersja do druku
dobrze, że wrzuciłeś na ImageShack, tylko nie ten link co trzeba wkleiłeś, musisz dać "direct link"
Tylko odznacz ptaszka "Include details" i kopiujesz pierwszy link od góry "Hotlink for forums (1)" pod reklamą. 5 oczka mówią wszystko...
Moja pierwsza publikacja na CB.
1. 2. 3. 4. [5. 6.
ADMINA proszę o usunięcie pierwszego postu.
w miniaturze bardziej mi się podobały xD ale mnie nie słuchajcie....nie dzisiaj xD
Hmm no dbra, żeby nie było żem taka czepliwa :D
Nie zrozum mnie źle ;) IMHO nie jest źle...ja mam po prostu dzisiaj bardzo dobry humor :D
Jak na pierwsze foty na CB to w porównaniu z innymi (np ze mną :D ) wypadaasz bardzo dobrze. IMHO nei widzę większych problemów z kadrowaniem aczkolwiek odrobinę obróbka kuleje jakby (na której kompletnie się nie znam xD) - chodzi o zdjęcia blondynki...jej oczy duże,, piękne a jakoś giną w plamie cienia....a moze to makijaż? :D
Nie podoba mi się tu zbyt rażąca pomarańczowa "sepia".
Sepia na nie, blondynka bardzo na tak :) .
Numerowanie Ci nie wyszło coś.
Troszkę delikatnej obróbki i/lub doświetlania by się przydało (cienie pod oczami).
ładna dziewczyna. Fajnie wyszlo zdjecie numer 5. Tylko tak ma ulozona reke, ze wyglada troszke, jakby naciagnela skore kolo oka i sie oko troszke rozciąga..
A mi się podoba 2 i 5. Rzeczywiście ładna dziewczyna:)
Mnie się najbardziej 1 podoba, choć oczy mogłyby być bardziej doświetlone. A na tej sepii to mi trochę Brigitte Bardot przypomina;)
Pierwsze 3 zdjecia trzeba było dac z dziewczyna bez kurtki a po drugie w czerni i bieli bo ta pomaranczowa sepia nie pasuje.
Najbardziej podoba mi sie pierwsze zdjecie