kupilem obiektyw w canon polska i nie dostalem instrukcji w jezyku polskim ,mam juz dosc dyskutowania z kolejnymi konsultantami w tej dziwnej firmie .Czy moze mi ktos pomoc z instrukcja :(
Wersja do druku
kupilem obiektyw w canon polska i nie dostalem instrukcji w jezyku polskim ,mam juz dosc dyskutowania z kolejnymi konsultantami w tej dziwnej firmie .Czy moze mi ktos pomoc z instrukcja :(
Też kupiłem i nie było instrukcji w języku polskim, nie mniej jednak nie bardzo rozumiem do czego ona może być potrzebna... Trzy przełączniki na krzyż...
Może kolega nie wie z której strony się aparat podłącza :) i potrzebuje instrukcji
Witam.
Nie wiem w jakim sklepie kupowałeś ale Canon Polska nie daje instrukcji do obiektywów. Tłumaczy się tym, że nie są potrzebne (bo niby czego tu nie wiedzieć) oraz tym, że instrukcja w języku polskim musiała by być gdyby nie było instrukcji obrazkowej. A w oryginalnej obrazki pokazują wszystko.
Jeśli chodzi o aparaty to już inna sprawa. Instrukcja musi być.
coz moze sie czepiam.....ale do kazdego produktu zakupionego powinna byc instrukcja ,to po co wkladaja instrukcjie do wezyka spustowego i to ta sama firma.Wiec idac tokiem rozumowania Kolegi chyba w obiektywie jest bardziej zaawansowana technologia.A firma Canon powinna chyba powazniej podchodzic do klijenta,przez 40 min rozmowy telefonicznej rozmawialem chyba z 5 osobami i slyszalem rozne wersje.
Podpinaj do puszki i ciesz się ze wspaniałego szkiełka :-D
Polską instrukcję o...j i raduj się fotografowaniem.
Pzdr.
Z tego co wiem to na moim 70-200 2.8 IS sa 4 przełączniki.
- ostrzenie od .. do
- AF lub MF
- stabliizacja On/off
- mode 1 lub 2 wybór poziom pion
Polecam
http://www.optyczne.pl/106.1-Test_ob...SM_Wstęp.html
dziekuje za zrozumienie,mialem kiedys przygode z TECHNICS ,ktorego nie kupilem w polsce a TECHNICS polska wyslal mi bezplatnie instrukcjie obslugi sprzetu na adres domowy i co bylo jeszcze wiekszym zaskoczeniem zrobil to na swoj koszt.
Wiec mozna
piotrthx Jak się chce, to wszystko można. Napisz PW do Magda_Lokajczyk - jest to Specjalistka ds. PR i Marketingu w firmie Canon Polska. Sądzę, że ta pani powinna Tobie odpowiedzieć na pytania w kwestii instrukcji :!: