-
[Bydgoszcz] Plener?
Po wielu rozmowach z Kamilem a także zachęcie Sergiusza postanowiłem założyć nowy temat. Temat, który ma na celu ułatwienie zorganizowania pleneru dla ludzi z Bydgoszczy i okolic. Wszystkich chętnych zapraszam do aktywnego wypowiadania się w nim, wszelkie propozycje zostaną rozważone i przedyskutowane.
Z mojej strony wstępne ograniczenia czasowe wyglądają następująco : jestem wolny w :
pn-pt : ~15:00 - 02:00
so-nd : 04:30 - 02:00
Wstępnymi propozycjami na temat pleneru są :
Architektura wieczorem/nocą
Streetphoto
Laski
Zapraszam do deklaracji chęci udziału w plenerze wraz z terminami w których wam pasuje, podsuwania nowych pomysłów albo wybierania już istniejących.
-
Daj konkretny termin z godziną, zrób listę kto chętny na dany termin i tyle. Bo tak gadać to możemy w twoim temacie!
-
laski? :(
nie pasuje mi to okreslenie i Twoj "mały spam" w innych tematach.
co do wspolnego wyjscia moge miec okolo 6osob dodatkowo ale wpierw trzeba uzgodnic konkretny termin i temat (lub miejsce). No i rob liste.
-
Nie wszyscy codziennie wchodzą do działu "Plenery". Ja osobiście byłbym zadowolony z takiego spamu, bo dostałbym powiadomienie, a inaczej przegapiłbym wątek tak jak się to działo np z Pokazem Sigmy, ale miałem farta, bo kumpel w przeddzień do mnie na gadu napisał.
Ja podałem kilka propozycji, plener ma być dla uczestników, więc wybierzmy temat na drodze głosowania albo luźnej dyskusji. Swoje terminy też podałem, jak widać mam w miarę dużo czasu, może komuś nie wszystkie te terminy pasują, ale na przykład może tylko w soboty i to on zawęży zakres z którego będziemy wybierać ostateczny termin.
(po cholerę jest łączenie podwójnych postów!)
EDIT :
Może : http://www.mmsilesia.pl/meeting/2470...a+Nikiszu.html
7 grudnia, niedziela. PKP / samochody + zrzutka na paliwo.
-
:-D to moja ekipa odpada
ja tu sie spodziewalem bliższych "lotów", moze przez tytuł wątku.
Nie ma tematu na forum na temat tego pleneru "FotoDej" w Katowicach ??? :-?
-
Jest, ale się tak pytam, czy może byśmy się nie sypnęli jako ekipa z Bydzi.
Tak mi się teraz trafiło :
http://www.panoramio.com/user/120291/tags/Bydgoszcz
Fajna architektura, godna powtórzenia :D
-
do Bydgoszczy mam z 40km. a teraz nawet pociąg więc tez bym sie pisał ale tylko w piątki i soboty bo studia daleko :(
-
Ja się piszę na plener ale więcej konkretów. Mi pasuje praktycznie zawsze jeśli będzie info z wyprzedzeniem.
-
Też jestem za, ale konkrety proszę . W tygodniu tylko po 20 - wcześniej pełnię rolę oddanego ojca ;) . W weekendy do dogadania się.T może w najbliższą sobotę ok. 13??
-
sobota pasuje nawet tylko jakieś miejscówki ciekawe macie?? bo ja to budgoszczy nie znam za bardzo....