Zakładam temacik w którym będę prezentował swoje widoczki. Na początek materiał z przed kilku miesięcy i kilka fotek ze słowackiego Bobrovnika :
1.
2.
3.
4.
5.
6.
Zapraszam
Wersja do druku
Zakładam temacik w którym będę prezentował swoje widoczki. Na początek materiał z przed kilku miesięcy i kilka fotek ze słowackiego Bobrovnika :
1.
2.
3.
4.
5.
6.
Zapraszam
Świetne zdjęcia. Szczególnie 2,4,6
Mógłbyś napisać czym robione? (body i szkło)
Pozdr.
yerzu pokazałeś naprawde niezłe fotki! najlepsze w nich jest to, że są warstwy wyżyn. Ale #3 wyrzuciłbym bo w ogole nie podoba mi sie. Takich fotek to nawet Ansel Adams by sie nie powstydził :)
jakd la mnie 4 i 6, choc do 4 by sie jakas szara polowka moze przydala ale i tak ladnie:)
Podobają mi się te widoki ;-) szczególnie plus za 4, 5 i 6 choć na 6 trochę za dużo góry. Pokaz więcej jak masz
Złe pytanie. Powinienes spytac o godzinę i warunki pogodowe przy wykonaniu zdjęcia, żeby uzyskac takie swiatło8-)
być może, ale o niskim stopniu zaciemnienia i to jeszcze z miękką gradacją.
Ja jestem zdecydowanie na tak, poza 3.. Zdjecia czarno biale są fajne, ale w tym wypadku nie zdało to egzaminu;)
Ładne! Podobają się! A 6 dla mnie rewelka.
Dzieki za komentarze :)
Co do pytania o sprzet - wszystkie wyszły z 5D+100-400/4,5-5,6. Tak jak napisał kolega Slider sprzet tu raczej odgrywał mniejszą rolę - wszystko to piekne poranne światełko.
To moje podstawowe szkło pejzażowe. Nie używam w ogóle szerokiego kąta do focenia krajobrazu. 2 jest zrobiona na 210 mm pozostałe na 400mm :)