Poniewaz watek "jaworznicki", wyszedl poza jaworzno proponuje dalsze rozmowy/ustawki przeniesc tutaj.. i tak:
4.10.2008r. (sobota)
godzina 9.30
parking pod Realem w Myslowicach. Lista startowa:
1. KubaK82
2. Modzel
3. .... ?
Wersja do druku
Poniewaz watek "jaworznicki", wyszedl poza jaworzno proponuje dalsze rozmowy/ustawki przeniesc tutaj.. i tak:
4.10.2008r. (sobota)
godzina 9.30
parking pod Realem w Myslowicach. Lista startowa:
1. KubaK82
2. Modzel
3. .... ?
Sorki chłopaki, ale będę daleko stąd.
Jak coś, to 18-ego jestem na miejscu :-)
Jutro rano wstane i spokojnie kolo godziny 8 zobacze jak bedzie sie sprawa deszczu rozwijac. Jesli faktycznie bedzie padac albo bedzie mocno zachmurzone z duzym wspolczynnikiem prawdopodobienstwa deszczu w czasie zaniedlugim, to ja raczej oleje sprawe:P
Oczywiscie napisze info tutaj, najdalej o 8.30 :)
PS
Czy poza nami (Kuba, RNz, ja) nie ma juz nikogo z aparatem w okolicy????? Czy moze wszyscy do krakowa jada?
ebl21 sie jeszcze na PW odzywal ale tak czy ijaczej - malo nas.. moze to depresja jesienna sie zaczyna ;-) :?:
umowmy sie ze decyzja bedzie o 8, ok ?? ja kolo 8.30 bede juz odwozil Gosie na kurs i nie bede mial komputera pod reka :-) .. musialbym wiedziec wczesniej czy brac sprzet czy nie.. no i ebl'a21 (ten nick sie odmienia czy nie ;-) ?? ) mialem odebrac po drodze w Corzowie..
zatem 8 rano - jesli leje to nie ma co biegac po deszczu.. jesli bedzie szansa na rozpogodzenie - spotykamy sie pod realem :-)
Dobra.. to ja najpozniej o 8 napisze co robie :)
Kłapouchy powiedział kiedys "Zaraz bedzie padac.. jesli juz nie pada" ;-)
to byla pierwsza mysl gdy sie obudzilem - za oknem szaro, mokro i siapi deszcz.. moze nast. termin bedzie lepszy - dzis czarno to widze :(
Dzisiaj to zdecydowanie nie ma sensu.. ja sobie odpuszczam :)
ludzie z nikona - gr. silesia planuja jutro park chorzowski.
mnie nie bydzie, jutro bielsko podwojny plener.
dobrego!