-
[Troyan] Katowice
Od razu mówię, że jestem fest amatorem, więcej czytam niż wrzucam swoich zdjęć w internecie także to że moja fotka się tu pojawia jest wyrazem mojej ogromnej odwagi bo pewnie mnie zjedziecie z góry na dół za coś tam :D .
Zdjęcie zrobiłem w sobotę, w czasie "spaceru" o którym pisałem w innym temacie.
Czekam na krytykę, im sensowniejsza tym lepiej dla Was bo mam w planie co kilka dni cos dorzucić swieżego.
-
-
Całkiem fajne zdjęcie. Byłoby lepsze moim zdaniem, gdybyś mniej wyostrzył (bo u mnie wygląda na przeostrzone) i wyprostował (prawa strona idzie na dół).
-
No faktycznie, teraz widzę, wyprostowałem tylko lewą stronę bo budynek się walił, zapomniałem o prawej stronie ;)
Jakoś fotothing.com chyba podbił ostrość bo w Zoombrowserze wygąda normalnie, ustawiłem ostrość na +6.
-
faktycznie przeostrzone... poza tym to jestem bardzo, bardzo na TAK ( widzisz, nie było sie czego bać)
-
-
Oprócz tego, że u mnie wygląda na przeostrzone to dobre zdjęcie. Droga "wciągająca" w głąb kadru, nie ma przepaleń, czyli dobrze naświetlone. Po prostu przyzwoite zdj. fragmentu miasta nocą :) .
Pozdrawiam.
-
No to jak uważacie ze debiut nienajgorszy to klapnę jeszcze jedno:
Zawsze chciałem zrobić zdjęcie na dworcu kolejowym, całej trakcji na długim tele. Akurat to może jeszcze nie jest to ale światło przez wizjer było takie nietypowe że...widzicie sami, trakcja jest ale tramwajowa ;)
-
No i czasem tak bardzo przemysłowe miasto wygląda dość ładnie. Zdjęcie bardzo ładne, tylko tak jak napisali poprzednicy troszkę przeostrzone i lekko przechylone.
-
Fota trakcji tramwajowej klimatyczna, podoba się mi dużo bardziej niż poprzednia. Kolor, światło to siła tego zdj. Proste ale ciekawe. Przesuną bym kadr lekko w prawo. Gratulacje.