:razz: to moze ja sie podepnę i zaptam co sadzicie (strona w budowie) o tych kilku ciastkach (wiem francuskie poduszki poobcinane, babeczki bezładne)-robie ciastka i przy okazji im fotki:razz:
Wersja do druku
:razz: to moze ja sie podepnę i zaptam co sadzicie (strona w budowie) o tych kilku ciastkach (wiem francuskie poduszki poobcinane, babeczki bezładne)-robie ciastka i przy okazji im fotki:razz:
Zjadłabym, wyślesz kilka?
Same ciastka nawet ok ale nieladnie wyszparowane, wygladaja jak wyciete z gazety nozyczkami, lepiej by bylo moim zdaniem z ladnym, miekkim cieniem na bialym tle a najlepiej zrobic jakas kompozycje z talerzykami, sztuccami, tak jakbys chial zeby Tobie podano te ciasteczka :) Oczywiscie jako ilustracja wyrobow cukierniczych.
:razz: może gdyby ciastek miało byc 5-8 pozycji a tego jest 75 sztuk i trudno mi sie bawić w talerzyki i sztućce?? (imho to raczej mieszanka na stronie głównej byłaby piekna z dodatkiem np laski wanilii)- to ma klient obejrzec i zamowić. odnośnie miekkiego tła to też mi się wydaje i miałem na poprzedniej stronie takie i chyba do tej koncepcji wrócę:razz:
w końcu i mnie przyszło narazić się na komentarze, ale co mi tam, podam link. zaznaczam,że stronk w przygotowaniu a zdjęcia, wrzucone przeze mnie to tylko te z ostatniego planeru: tu
fotki robione bez blendy, lampy (z wyjątkiem chyba trzech) w południe niestety bo innej możliwości nie było
pozozstałe podgalerie i fotki wrzucał gostek, który mi tę stronkę robi, (nieocenzurowane i nie przesortowane przeze mnie);)
za duzo tych zdjec! wybierz jakies ~10 fotek i wstaw na forum wtedy lepiej ogladac jak i kometowac!
- wydaje mi się, że dość niefortunnie rośliny przesłoniły twarz modelki (chodzi o zęby).
- śmieszne ;)
- z drugiej strony byłoby chyba lepsze?
- fajne.
PS. raju! ile ty rodzajów ciastek produkujesz! Jestem pod wrażeniem.
KMV10, dzieki za uwagi, z tymi zębami to fakt, a nie zauwazyłem...