-
Paparazzi
Proponuję nowy watek Paparazzi, na zasadzie " Wasze najlepsze zdjęcie roku...". Chodzi o to by pokazać zdjęcia takie jak robią własnie tacy fotografowie z za płotu, krzaka itp. osób znanch, sytuacji których nie wolno fotografować bez pozwolenia itp. Niech ktoś kto ma takie fotki wykonane przez siebie, wrzuca je w ten wątek i opatrzy odpowiednim opisem, może byc ciekawa zabawa. Co wy na to?
-
I co? Za najlepszą fotę zwycięzca otrzyma tytuł hieny roku?
-
chodzi o zabawę a nie o pieniądze, przecież sam dokonujesz wyboru co i kogo chcesz fotografować
-
.......sytuacji których nie wolno fotografować bez pozwolenia itp[Quote]
No,do tego to bym nie zachęcał.Już widzę jak ktoś prezentuje na forum np.zdjęcia Tarczy antyrakietowej..:lol: :mrgreen: Pozdrawiam:-)
-
no ale jak sie trzeba poświęcić by na teren bazy wojsowej wejść i zrobić takie zdjęcie, :) . Jak nie to nie.
-
To zależy, jakie jest odniesienie do określenia Paparazzi i jak wiele ma ono wspólnego z reportażem. Dla przykładu – ja nie miałem okazji zapytać, czy mogę robić zdjęcia…
-
A ja przy okazji podpytam czy wie ktos gdzie mozna znalezc serial o paparazzich emitowany jakis czas temu w TVP2?
-
-
Przykra i ze skutkiem śmiertelnym. Prócz samobójstwa, które popełnił sam desperat – poważnie poparzeni zostali funkcjonariusze policji i AT, którzy chcieli uratować mu życie. (Szacunek za odwagę.) Wszystko na najwyższym piętrze wieżowca, więc sytuacja o tyle bez szans, że lokalna straż nie dysponowała nawet tak długą/wysoką drabiną. (Więc stała bezradna na dole.) A pożar (mieszkanie zalane benzyną) podpalił sam sprawca zamieszania. Wszystko działo się w ułamkach sekund i kiedy zaczynałem fotografować całą akcję – nie przypuszczałem, że rozegra się w taki sposób właśnie. (W całym tym dymie i ogniu – samobójca wykorzystuje moment i skacze funkcjonariuszom przez ramię i jednocześnie przez okno. Zawisa na linie a cała reszta walczy już tylko o życie, bo mieszkanie płonęło całe.)
-
Maciej Zakościelny na wystawie kotów z ówczesną partnerką.
Warszawa, 19.03.2006
Drugie - mniej dokładne ujęcie:
http://www.pbase.com/vitez/image/69499669
Poluję na Wojewódzkiego z siatkami zakupów bo mieszka dwie kamienice ode mnie i już dwa razy go widziałem wracającego z zakupów ale bez aparatu byłem.