-
używany dandelion
Co otym sądzicie:
http://www.allegro.pl/item240984846_...n_ef_eos_.html
Cena bardzo przystepna. Byłbym zdecydowany zastanawiam się tylko czy jesli się zdarzy że dandelion będzie uszkodzony to ryzykuje tylko ew. wyrzucenie pieniędzy czy mogę uszkodzić aparat (300D)?
Pozdrawiam
Maciej
-
hmm interesujące :) szczerze mówiąc zastanawiam się czy samemu nie kupić sobie takiego ustrojstwa :)
-
Koval sprzedaje nie zamontowane sam musisz kleić bo jak dobrze kojarzę to szablonu nie załącza
jak komuś nie chce się kleić to mogę pomóc w klejeniu
-
No ale na aukcji jest napisane, że sprzedający nie wiem, czy one działają. Wydaje mi się, że jak ktoś piszę, że nie wie czy coś działa (i akurat sprzedaje to na allegro) to raczej duże szanse, że to szmelc... Popatrzcie na aukcje np procesorów - ile jest uszkodzonych, a ile "niesprawdzonych" :lol:
Oczywiście nie twierdzę, że sprzedający jest nieuczciwy - zupełnie nie o to mi chodzi.
-
i właśnie to zniechęciło mnie do zakupu, a na dodatek po zadaniu pytania czy może sprawdzić czy te dandeliony działają, odpowiedział że nie, także dałem sobie spokój. Nowe na allegro są teraz za 160zł.
-
A do mnie jakoś to urządzonko nie przemawiało. Miałem je 2 razy (obydwie tury zamówień na stock-photo) i za każdym razem po kilku dniach zabawy z Sonnarem szły "do ludzi" - pamiętam, że z nawet niezłą przebitką ;)
-
No cóz Panowie - zaryzykowałem :-) - dzisiaj powinienem go dostać.
Jak go przykleje (jak mi się uda) i sprawdze to napisze co i jak.
-
No i jak? Dziala ten dandelion, czy gosc se pociagnal na aukcji piec stow za szmelc?
A swoja droga jaki jest sens odklejac raz juz przyklejonego do adaptera dandeliona, skoro kupujacy i tak musi potem go ponownie przykleic?
Czyzby mialo to na celu oddzielenie zyta od plew ? :)
No ciekawym jak sie skonczyl dla Macieja ten "okazyjny" zakup.
-
Jeszcze go nie dostałem - spodziewam się dzisiaj. Jak dam radę go przykleić dzisiaj to dam znać czy działa - mam nadziję, że tak :-)
-
Dandeliona już mam ale od godziny próbuję go przykleić - a własciwie utrafić z przyklejeniem. Cały czas nie wiem czy działa (na razie dostałem tylko jeden er01) bo nie wiem czy mi styki dobrze pasują z korpusem.
Chyba odpocznę chwilę bo mi się juź łapy trzęsą.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Działaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!