Ogólnopolski Komitet Obrony przed Sektami bawi się w cenzora i tworzy listę zespołów metalowych, które będą miały zakaz grania w Polsce. Więcej tutaj. Ja osobiście jestem wkur...ny.
Ogólnopolski Komitet Obrony przed Sektami bawi się w cenzora i tworzy listę zespołów metalowych, które będą miały zakaz grania w Polsce. Więcej tutaj. Ja osobiście jestem wkur...ny.
Katolska żenada.... nic wiecej, jedne sekty boją sie innych sekt
Mi tez to nie odpowiada. Chociaz na koncerty tego pokroju zawsze wolalem aparat zostawiac w domu ;)
szkoda gadać Panowie i Panie..... widać ludziom w naszym kraju się wybitnie nudzi
Następnym krokiem będzie puszkowanie ludzi noszących koszulki np. Moonspella?
Zeby sie moderatorzy nie mogli przyczepic to tez dodam nowy przejaw cenzury:mrgreen: :
na flickr ostatnio zaczeli cenzurowac zdjecia (dotyczy kilku krajow), i jak narazie nikt nie wie po co to zrobili:D
No koszulki z lisciem marihuany juz chcieli zakazac, wiec wszystko jest mozliwe:?
A mi taka lista pasuje :) Wiekszosc satanistow to debile (teza oparta na moich kontaktach z tą grupą). Mialem wiele nieciekawych doswiadczen z takimi ludzmi. Kiedys specjalnie chodzilem prosic o kawalki 2tm2,3 w warszawskim Parku na hardzone, zeby popatrzec jak sie kretyni gotują :) Takze jestem zadowolony z tego, niech sie schodza do podziemi :)
Wiele stanow w US tworzy swoja tozsamosc przez ustalanie ciekawych praw i nikt sie na to nie burzy. Dopuscmy troche ciekawych praw w Polsce, bedzie bardziej kolorowo :)
Kurde, wychowałem się na metalu i nadal lubię tę muzykę (a raczej niektóre z nurtów, bo spora część razi me gusta akustyczne), znam wielu metali i ani jednego satanisty. Owszem, występuje wśród nich spory odsetek debili, ale to chyba normalne - wszak czy nie jest prawdą, że statystyczny człowiek jest skończonym idiotą?
Choć z drugiej strony, nie sądzę, żeby indeks kapel zakazanych został wprowadzony w życie. To zbyt głupie posunięcie nawet jak na miłościwie panującą koalicję.