Jak w temacie;) Krytyka mile widziana:mrgreen:
1)
2)
3)
4)
5)
Wersja do druku
Jak w temacie;) Krytyka mile widziana:mrgreen:
1)
2)
3)
4)
5)
nieostre,krzywe,ciemne i nieciekawe.Trzeba powtórzyć
no bez przesady, jedno jest nieostre, ciemne bo to zdjęcia nocne, jedyne z czym się zgodzę to trochę krzywe, ale i tak nie są złe, ostatnie najmniej mi się podoba, reszta ok
Witam
Moim zdaniem zdjecia niezbyt udane. Wybrales sie fotografowac miasto noca, a wtedy zaczynaja sie problemy typu - tu za ciemno, tam przepalone... Podobnie jest w Twoim przypadku. Sprobuj wykonac zdjecia w tych samych miejscach, tyle, ze zanim zniknie resztka swiatla dziennego, o zmroku.
Gdzieniegdzie krzywo.. a to wg mnie to juz lenistwo.. nie chcialo Ci sie wyprostowac w programie, podczas obrobki? Bo, ze w wizjerze nie zauwazyles, to jeszcze zrozumiem :)
Nie przypominam sobie by Ratusz taki karlowaty byl.. :)
Pozdrawiam, Tomek
Te zdjecia w sumie nie podlegly zadnej obrobce:-D Jedynie 2 to panorama dwóch innych, a ze niezbyt udanie zrobilem fotki skladowe to ratusz byl kosmicznie krzywy, to po wyprostowaniu wyglada tak jak wyglada:mrgreen: 4,5 przycialem, nic wiecej nie robiac, dopiero potem sie zorientowalem ze sa krzywe, ale to juz bylo po wgraniu do neta;)
Dzieki za opinie:-D
A co sadza inni:?: ;)
Kolejne zdjecia, tym razem widoki z okna:mrgreen: Ponawiam prosbe o pozostawianie opinii;)
6)
7)
sniper88 - mieszkasz w prokocimiu????
wiem, ze nie na temat ale ciężko jest oceniać znaczki pocztowe...10 oczojebna zieleń