Jestem na CB już prawie rok, najwyższy czas pokazać trochę zdjęć. Na początek Karkonosze i kilka obrazków z tegorocznej zimy.
Zapraszam do komentowania.
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
Wersja do druku
Jestem na CB już prawie rok, najwyższy czas pokazać trochę zdjęć. Na początek Karkonosze i kilka obrazków z tegorocznej zimy.
Zapraszam do komentowania.
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
Zdjecia nr 1 i 7 - dla mnie mistrzostwo świata !
Napisz prosze jakim obiektywem to robiles, (Filtr?) czy sa po obróbce ?
Zdjęcie 1: kit + szara połówka Hoya, zdjęcie 7: Tokina 12-24 + szara połówka Marumi (oba filtry oczywiście w wersji "gradual"). Cała obróbka to wywołanie rawa, korekta poziomów, kolor selektywny (bardzo delikatnie), balans kolorów i na koniec ostrzenie po zmniejszeniu rozdzielczości.
zdaje sie, ze na plfoto ogladalem, ale moge sie mylic. fajna robotka. jesli dobrze widze - od wczesnego rana w gorze :) (rana jak na warunki dojazdowe z Wro)
podobaja sie, lubie takie klimaty,Karkonosze zima są naprawde cudowne;-)
Dla mnie bez komentarza
pozdr Robert
Na plfoto wisi kadr bardzo podobny do 1 ale zrobiony na kliszy (koszmarna, paskudnie ziarnista, Agfa Vista 2, która skopała mi cały efekt), 1 i 2 powieszone są na oph. Wcześnie robione były 3, 4, 5, reszta to już popołudnie, choć w przypadku 6, 7 i 8 dość specyficzne, bo bez najmniejszej chmurki na niebie.
Wiesz co o tym mysle ;) do oglądających - niezimowe landszafty tego Pana też niczego sobie ;>
mieszkałeś w samotni czy w strzesze?
;)
No, foty naprawdę niezłe.