-
300D po polsku
Powtorze sie, ale nie wiem dlaczego datownik we wlasciwym juz watku sie nie zmienil.
No, wiec mam ten polski soft i dziala. Aparat gada tylko po polsku. Jak zreszta wiekszosc obywateli u nas wiec sie nie wychyla znajomoscia innych jezykow :oops: :oops:
Krotko mowiac - jest to "Wasia" po polsku :lol: :lol: :lol:
-
Jeśli możesz to podaj kilka szczegółów tego 300D po polsku
-
najbardziej szczegolowo -
- instalacja jest przeprowadzana z oryginalnego firm'u z niemieckim ustawionym jako jezyk menu,
- upgrade dokladnie w taki sam sam sposob jak "Wasiaware"
- po instalacji menu jest od razu w polskiej wersji jezykowej
- soft ma wszystkie dzialajace funkcje jakie mial rosyjski hack
- polska wersja nie posiada innych wersji jezykowych menu,
- nie jestem profi ale moim zdaniem tlumaczenie menu jest poprawne merytorycznie
- posiadanie juz schackowanego aparatu wymaga powrotu do oryginalnego softu (jak na wstepie)
To chyba wszystko :lol:
-
gdzie można znaleźć oryginalny soft ( mam już wgranego craka) a gdzie wersję polską.
-
oryginalny soft znajdziesz na stronie canona. Jak poszukasz na tym forum to tez sa linki.
Natomiast polski soft byl na allegro ale dzis widzialem, ze aukcje usuneli :cry: :cry:
-
I posprzatane 8) .
A gdyby ktos byl bardzo ciekawski to niech zajrzy do naszego forumowego downloadu :twisted:
-
a czy ktos moze mi podeslac instrukcje jak wgrac to oprogramowanie oczywiscie po polsku dzieki z gory
wirchy@wp.pl
-
W download jest tez instrukcja w pdf. Po polsku. To ten srodkowy plik.
-
-
Heeee :mrgreen: wrzuciłem firmware PL do 10D i gada po polsku, jestem ciekawy jak będzie dalej. :D Mam nadzieję że OK