Do posiadaczy tego obiektywu mam pytanie czy współpracuje z Canonem EOS 350D? Mam zamiar kupic ten obiektyw lecz ne mam jeszcze doświadczenia w oznaczeniach obiektywów. Jak rysuje taki obiektyw?
Wersja do druku
Do posiadaczy tego obiektywu mam pytanie czy współpracuje z Canonem EOS 350D? Mam zamiar kupic ten obiektyw lecz ne mam jeszcze doświadczenia w oznaczeniach obiektywów. Jak rysuje taki obiektyw?
Współpracuje, ale lepiej kupić wersję DG- ma lepsze powłoki
wersje DG moge polecic wszystcy mowia ze na 300 mydło i na testach tez tak wychodzi a u mnie na 300 jest ostro !! "moim zdaniem" :)
http://www.fotomotywy.pl/foto/6260
tylko to 300D ale z 350d powinno byc chyba jeszcze lepiej ??
Tak, jak napisał AdrianP - Sigma 70-300 APO DG Macro f/4-5.6 jest lepsza.
->Tutaj<- znajdziesz test tego szkiełka. poza tym poszukaj w archiwum. Sporo było na temat obiektywów Sigmy.
M@riusz
Bez przesady - zdjęcie jest całkiem w porządku.
Może mój monitor nie jest jakiś super-hiper (Philips 190B5) ale na nim to zdjęcie wygląda OK - mam zdecydowanie inne wyobrażenie zdjęcia, które można nazwać "kompletnym mydłem" - coś ala Gaussian Blur w CS2....
wiem ze to nie Moja wina :-) tylko sie spotyka opinie ze zakres od 200 do 300 jest "nieuzywalny" poprostu zdiecie mi sie wydaje całkiem ok. Wiadomo zawsze mozna lepiej. no i bardziej pomeczyc w Pisie lub w Gimpie.
no dobra żyletka to to nie jest ale i nie kompletne mydło:|