Czym jest dla Ciebie wypisany „sprzet” w podpisie?
Wersja do druku
Czym jest dla Ciebie wypisany „sprzet” w podpisie?
moze najpierw sam napiszesz?
ja nie mam...
Dlaczego nie moge zaznaczyc kilku odpowiedzi? ;)
Jak dla mnie to ludzie moga sobie wypisywac w stopkach nawet sprzet AGD, nie obchodzi mnie to bylyby ich wypowiedzi byly przynajmniej tak samo dlugie jak lista wypisanego sprzetu ;) I tak dobrze, ze nie zapanowala tu moda na wstawianie grafiki do siga na pol strony jak na forach pecetowych tjuningowcow ;)
święte słowa DoMiNiQuE.
szlag mnie trafia czasem przez to grafiki...
ja zaznaczyłem odpowiedź nr 1 ;)
a ja 4 jak w większości ankiet hehe :twisted:
I sensowne :) Dobrze gadasz. Jednak ja, mimo że w 100% podpisuję się pod opcją #1, dałem sobie spokój... szkoda nerwów na... (no, wpiszcie sobie jakieś ładne słówko na określenie paru osób, mi nie wypada :mrgreen:)Cytat:
Zamieszczone przez DoMiNiQuE
Nie chciało mi się pisać. Dzięki.Cytat:
Zamieszczone przez muflon
Może to będzie wyglądało na promowanie własnego sposobu na rozwiązanie tego problemu ale ...
Jeśli uważam, że podpisy to trochę chwalenie się a z drugiej strony jakaś informacja o tym jakie szkła są najczęściej wykorzystywane, jest możliwość połączenia tego. Mamy wątek o sprzęcie "Mój zestaw", wpisałem / uaktualniłem tam co mam i dałem w stopce odnośnik. Nie widać / nie rzuca się w oczy a jeśli komuś zależy aby wiedzieć co mam / na tym aby zjechać moje fotki bo mam taki a taki sprzęt to sobie znajdzie. Ot banał.
To tak IMO od siebie. Nie wziąłem udziału w ankiecie - nie widzę celu w zbieraniu subiektywnych opinii na taki temat.
pozdrawiam,
Rzeczywiscie nieglupie. Mozna by kiedys pomyslec o jakims usystematyzowaniu tego.Cytat:
Zamieszczone przez Zodiakalny Rak