Pożegnaliśmy Krzywoustego...teraz będzie nami rządzić dwóch Łokietków...super
Wersja do druku
Pożegnaliśmy Krzywoustego...teraz będzie nami rządzić dwóch Łokietków...super
zauwazylem ze prawie wszystkie wiadomosci dotyczace polityki dodajesz Ty :P az tak interesujesz sie polityka? ;)
denerwuje mnie po prostu ta cała (photo)szopka
Ehhh, za łatwo się wywinął z tych 3 milionów mieszkań. Działał mi na nerwy od jakiegoś czasu, chyba wszystko co mówił było czystą propagadną wymyśloną przez Kamińskiego i Bielana. Do tego jeszcze ostatnio te bezczelne reklamówki PiSu. Zabrakło w nich tylko parafrazy klasyka tego gatunku: "Żeby Polska rosła w siłę, a ludziom żyło się dostatniej", "jesteśmy dziesiątą potęgą gospodarczą świata" etc.
i bedzie drugi "potatoe"
Widzę jeden plus- jesli tralalalalalala Kaczor zostanie premierem, to wreszcie zobaczymy na stanowisku tego, który jest odpowieddzialny za 60% tego burdelu. A dotąd mieliśmy kompletnie patologiczną sytuację jak za komuny- premierem był X a rządził sekretarz partii.
teraz Kaczor dostanie cięgi i będzie się musiał tłumaczyć, czyba, że na premiera da Renatę PEGEER, tak dla jaj... skądinąd nie kaczych, raczej kukułczych.
jak to było ?? teraz ja jestem sprite a wy pragnienie ??
powiem jedno masakra .... a marcinkiewicza szykują na prezydenta wawy bo tylko on ma szanse z PO w warszawie .....
masssakra polityka zagraniczna masssakra (a miałem nadzieję że to im przynajmiej wyjdzie)
masssakra.
teraz to dopiero cyrk bedzie a nie masakra :mrgreen: