WIELKI TEST EOS R edycja 2023
https://wielkitesteosr.pl/#eos-test
W ubiegłym roku korzystałem z tego i w tym też już się zapisałem na zestawik.
Polecam, bo praktycznie za free można przetestować fajny zestaw. Oczywiście obowiązuje kaucja.
Odp: WIELKI TEST EOS R edycja 2023
Cytat:
Zamieszczone przez
Bangi
https://wielkitesteosr.pl/#eos-test
W ubiegłym roku korzystałem z tego i w tym też już się zapisałem na zestawik.
Polecam, bo praktycznie za free można przetestować fajny zestaw. Oczywiście obowiązuje kaucja.
Zdecydowany juz co bierzesz? Kusilo mnie troche zapisac sie na 50 1.2, z tych grubych rzeczy tylko tego nie mialem jeszcze okazji macac :D
Ja się zapisałem na R6II + 50/1.2 i planuję jeszcze żonę zapisać, ale to na jesieni, na R3 + RF 70-200/2.8.
W ubiegłym roku miałem na tych testach R5 + RF 85/1.2 :)
W zasadzie oba zestawy marzenie :D
Zapisałbym się na R3 i 600/4 ale te 10% kaucji :mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
WinSho
Zapisałbym się na R3 i 600/4 ale te 10% kaucji :mrgreen:
Nie ma takiego zestawu do wyboru, niestety.
Żartowałem 8-) I tak bym nie wziął nawet gdyby był...wyobraź sobie, ze coś się stanie z obiektywem. Nawet bym się na zdjęciach nie mógł skupić mając tyle kasy w nieswoim sprzęcie.
Cytat:
Zamieszczone przez
WinSho
Żartowałem 8-) I tak bym nie wziął nawet gdyby był...wyobraź sobie, ze coś się stanie z obiektywem. Nawet bym się na zdjęciach nie mógł skupić mając tyle kasy w nieswoim sprzęcie.
Ubezpieczenie OC w życiu prywatnym z klauzulą OC najemcy ruchomości i wiele zmartwień tego typu odpada ;)
Oczywiście trzeba mieć w firmie, która nie wyłącza szkód w elektronice lub optyce.
A ten sprzet jest ubezpieczony ?
Cytat:
Zamieszczone przez
don
A ten sprzet jest ubezpieczony ?
To pytanie do właściciela.
Cyfrowe we własnych warunkach najmu ma info o ubezpieczeniu, ale szczegółów brak. Fotoforma podobnie.
Podejrzewam, że jak zniszczę to i tak ubezpieczyciel ma regres do mnie, dlatego warto mieć własne "zabezpieczenie".