Odp: Nowa promocja, od dziÅ›
Super! A na co i gdzie? ?
Cytat:
Zamieszczone przez
bakulik
Super! A na co i gdzie? í ½í¸‰
tu masz regulamin ze styrony euro, jak sie doliczy jeszcze aktualny rabat 10% to robi sie ciekawie :-)
https://www.euro.com.pl/si_upload/up...hback_2022.pdf
--- Kolejny post ---
Cytat:
Zamieszczone przez
bakulik
Super! A na co i gdzie? ?
tu masz regulamin ze styrony euro, jak sie doliczy jeszcze aktualny rabat 10% to robi sie ciekawie :-)
https://www.euro.com.pl/si_upload/up...hback_2022.pdf
Cytat:
Zamieszczone przez
tombas
Od dziś promocja, całkiem niezła, na sporą ilość sprzętu :-)
Fajnie, fajnie, ciekawe tylko jak z dostępnością np takiego Canona RP, bo na tą chwilę w oficjalnej sieci nie za bardzo...
WOW, na cyfrowych to dopiero zaszaleli (podwajając rabat wybrane art)np. rf85mm wychodzi za 2329 i potem jeszcze zwrot 280zł... rf50mm po zwrocie wyjdzie ca 6 stówek, darmo dają ;-) (to nie jest post sponsorowany ;-) )
Cytat:
Zamieszczone przez
tombas
WOW, na cyfrowych to dopiero zaszaleli (podwajając rabat wybrane art)np. rf85mm wychodzi za 2329 i potem jeszcze zwrot 280zł... rf50mm po zwrocie wyjdzie ca 6 stówek, darmo dają ;-) (to nie jest post sponsorowany ;-) )
Dodałem na próbę 3 obiektywy i coś mi te wielorabaty nie działają :)
1 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
Tom77
Dodałem na próbę 3 obiektywy i coś mi te wielorabaty nie działają :)
nie wiem, jak z wielorabatami, ale ceny robia sie przyjemne po wpisaniu własciwego kodu (przez zwrotem od canona) tu przykład
Załącznik 8238
zakupy w internecie, nie sÄ… takie trudne ;-)
Cytat:
Zamieszczone przez
tombas
nie wiem, jak z wielorabatami, ale ceny robia sie przyjemne po wpisaniu własciwego kodu (przez zwrotem od canona) tu przykład
Załącznik 8238
zakupy w internecie, nie sÄ… takie trudne ;-)
Tak, ale dodając drugi obiektyw już rabatu nie dopiszesz
Cytat:
Zamieszczone przez
Tom77
Tak, ale dodając drugi obiektyw już rabatu nie dopiszesz
nawet jeśli jest jak mówisz, to jaki problem zrobić drugie i potem trzecie zamówienie? maja dostawę gratis, wg mnie wysiłek wart zaoszczędzonej kaski :D
Cytat:
Zamieszczone przez
tombas
nawet jeśli jest jak mówisz, to jaki problem zrobić drugie i potem trzecie zamówienie? maja dostawę gratis, wg mnie wysiłek wart zaoszczędzonej kaski :D
Chodziło mi o promocję wielo rabatów a ta jest tylko przy zamówieniu 2 i 3 obiektywów