Jak wam sie podoba skład na MŚ ? Ja mam bardzo, bardzo mieszane uczucia. Szczególnie brak Dudka i Frankowskiego jest dla mnie jakimś kosmosem:shock: . Ale cóż pewnie Janas wie lepiej. Oby nie było powtórki z Korei.
Wersja do druku
Jak wam sie podoba skład na MŚ ? Ja mam bardzo, bardzo mieszane uczucia. Szczególnie brak Dudka i Frankowskiego jest dla mnie jakimś kosmosem:shock: . Ale cóż pewnie Janas wie lepiej. Oby nie było powtórki z Korei.
Jak mozna bylo. Wiadomo ze Boruc bedzie bronil we wszystki trzech meczach. Po tym co Dudek zrobl dla tej druzyny, powinien jechac, nawet po to zeby przesiedziec na lawce. To samo Franek. Poza tym powolanie Brozka i Jelenia ma jeden cel. Pokazanie ze Rasialo musi grac. Przeciez Ci dwaj sa kompletnie niedoswiadczeni. Pytanie tylko kto Janasowi uratuje dupe kiedy nie ma Franka.
Strasznie jestem rozzalony. Obym sie mylil i musial odszczekac to po mistrzostwach.
Przynajmniej wiadomo na kogo stawiać u bukkies :D
Ja stawiam na Trynidad Tobago i Republikę Kongo czy tam Zair....Cytat:
Zamieszczone przez ripek
mogę także postawić 100:1 na Polskę, że będzie jedną z druzyn w tzm strefie umiarkowanej... czyli na końcu każdej stawki ;) :)
Ech kurde. O ile obserwuje to Żurawski z Rasiakiem średnio sie dogadują na boisku. Czemu nie mozna było wrócić do dwójki Żuraw, Franek z przodu i dogrywający im Szymkowiak ze środka ? Też marzę o tym żeby odszczekać takiego pana Jelenia czy Gancarczyka za półtora miesiąca ale obawiam się, że parafrazująć "znakomitego" polskiego tenora będzie " Do domu Polsko"
Wybór kompletnie nie trafiony przez trenera naszej wybitnej kadry narodowej. Chyba się zrzucę na pampersy i smoczek dla MILI !!!! Przez naszego trenera walnę chyba więcej dzisiaj piwka !!!!
Kazdy powod jest dobry:mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez oszołom
Na pewno są lepsze !!!!
NO dla mnie napewno ;-)Cytat:
Zamieszczone przez oszołom
To prawda że Dudkowi i Frankowi ten wyjazd się należy 'jak psu micha" ale co do cieżkiej cholery tam robi Rasiak ? / Może to jakis pupilek Janasa /.:evil: