14 załącznik(ów)
Między-forumowe nr1- GŁOSOWANIE
Zapraszam wszystkich uzytkowników do głosowania w między-galaktyczno-forumowych Zadaniach Tematycznych
Dla przypomnienia, temat zwełniony:
EMOCJE
Prac wpłynęło 17ście, wiec zachecam wszystkich użytkowników do oddania max 4 głosy. Przypominam, że głosowanie jest publiczne, więc wszelkie głosowanie na więcej prac oraz na zagłosowanie na siebie będzie karalne
Frekwencja jak na trzy fora słaba, lecz jestem dobrej myśli i w następnej edycji więcej osób weźmie udział
Termin głosowania mija za 4 dni (15.03.2018r)
Numer zdjęcia znajduje się nad nim:
3 załącznik(ów)
Odp: Między-forumowe nr1- GŁOSOWANIE
Głosy oddane?. Ale tu cisza. Nawet nikt nie straszy piwnicą za brak udziału w głosowaniu ?.
Nie wiem, czy takie straszenie ma sens - niektórzy traktują je jako obietnicę ;)
No zagłosowałem:) Ale taka mała dygresja :) Ofca- a może by przypisać numer od 1 do ... przy każdym kwadraciku żeby nie stracić rachuby licząc kolejne :):)
A może tylko u mnie się tak wyświetla bez dodanego do kwadracika numeru...
@italy mi się wyświtlają numerki nad zdjęciem. Numerki specalnie dałam grubą czcionką oraz w większym rozmiarze. Następnym razem mogę zrobić w kolorze oraz większy odstęp miedzy zdjęciami :)
Cytat:
Zamieszczone przez
Czarna_Offca
@italy mi się wyświtlają numerki nad zdjęciem. Numerki specalnie dałam grubą czcionką oraz w większym rozmiarze. Następnym razem mogę zrobić w kolorze oraz większy odstęp miedzy zdjęciami
to to oczywiste :) Mnie chodzi o to że jak chciałem oddać głos w ankiecie, nad zdjęciami ponumerowanymi są kwadraciki w których odznaczasz nr zdjęcia. I tu moja uwaga była skierowana, żeby te kwadraciki były też ponumerowane tz..
[] 1.
[] 2. itd
Bo musiałem liczyć który kwadracik mam odznaczyć do odpowiedniego nr zdjęcia:)
Jeśli piszę zawile i nie gramatycznie proszę o wybaczenie,języka polskiego bardzo mało używam od ponad 30 lat,a pisownia stylistyczna to już u mnie tragedia :)Ale jakoś się dogadamy ;)
@italy Tobie chodzi o ankietę?
Cytat:
Zamieszczone przez
Czarna_Offca
@italy Tobie chodzi o ankietę?
No widzisz, małymi kroczkami dogadamy się ;) tak tak -chodzi o ankietę :)
@italy i nie masz ponumerowanych kwadracików w ankiecie????