Jesienny Canon Cashback 2016
Startuje nowy cashback:
Jesienne promocje - Canon Polska
Oczywiście klasycznie ceny poleciały w górę (np. 85/1.8). Znowu trzeba będzie poczekać, aż ta "promocja" się skończy i ceny wrócą do normalnego poziomu i nie trzeba będzie się użerać z Canonem...
Odp: Jesienny Canon Cashback 2016
Tak jest zawsze jak Canon Polska robi cashbacka. Zenada
Inna rzecz, ze strasznie nedzna ta promocja.
Do stycznia jeszcze obiwiazuje promocja szklo plus body, jakby ktos planowal zakupy albo kupil sprzet miedzy kwietniem a styczniem
Raz z cashbacka skorzystałem w Canonie bo i tak chciałem nowe body kupić. Żałuję, że nie zrobiłem tego samego jak był na wiosnę d750 w MM za 7200-600 cashback, a do tego vat odliczyć...
fajny cashback... ja kupiłem 70-200 niedawno w saturnie za 7600zł bez żadnych cashbacków, a teraz są po 8700-1000zł. :D
Kiepsko z tą promocja. Jedynie co było dobre to tablety do 6D w zeszłym roku. I to na tyle.
A ja właśnie się zastanawiałem czy coś wrzucą więc dzięki za info. Jedyny minus to taki, że wcześniej dawali do 7d 500 zeta a teraz statyw, którego nie potrzebuję.
Co do wzrostu ceny 70-200 o tysiąca w ciągu pół roku to łatwo sprawdzić, że nie ma ona związku z tą promocją historia ceny dla Canon obiektyw EF 70-200mm 2.8 L IS II USM (2751B005) (90 dni) | Cenowarka.pl Polska
Niech dadza 24-70 2.8 ii. W UK po brexicie ceny wzrosly. Szczegolnie to widac na czesciach komputerowych, ale i szklarni sie oberwalo.
No ja czekam na moje maleństwo. Póki co cena nie drgnęła :).
Cytat:
Zamieszczone przez
Kolekcjoner
No ja czekam na moje maleństwo. Póki co cena nie drgnęła :).
A coz to zamierzasz nabyć droga kupna :-)