Umowilismy sie, ze w poniedzialek 24 kwietnia wieczorem
wstawiamy fotki na temat luzno zwiazany z wiosna.
Wybor kadru uwazamy za wazna czesc zadania ;-)
Wersja do druku
Umowilismy sie, ze w poniedzialek 24 kwietnia wieczorem
wstawiamy fotki na temat luzno zwiazany z wiosna.
Wybor kadru uwazamy za wazna czesc zadania ;-)
Nic dodac nic ujac :)
:-) tyle czekania, zlitujcie sie ;-) umowcie sie ze moze max 24 ale wczesniejszy termin jesli zdazycie tez wchodzi w gre ;-) (oczywiscie jak juz bedziecie gotowi)
Widzisz jaka teraz u nas pogoda, swiatlo jest marne, czesto pochmurnie no i ja w sumie tylko w weekendy mam czas, snowboarder pewnie tez.
Jak rozumiem, również wstawiacie anonimowo?
czekam niecierpliwie, obiecuję, że oprócz głosowania ani jednego zdania nie wypowiem o zdjęciach :-)
pozdrawiam
al
Fajnie że kolejni śmiałkowie się znaleźli. Kurcze jak się naucze robic zdjęcia też wystartuje a co. Tyle, że wtedy to cholera Hazan może być już dziadkiem i nie bedzie funkcjonowac forum ;)
Wstawiamy anonimowo.
Panowie, ze mnie zaden fotograf, ze sprzetem tez jestem lata swietlne za snowboarder'em, ktory ma chyba najbardziej wypasiona szklarnie na forum, a ten turniej traktuje jako mobilizacje do wyjscia z aparatem, mysle, ze nie ma sie co bac :) Nawet jak znajdzie sie ktos kto pojedzie po fotce to przeciez nie ma co brac do glowy, wazne, ze jest mobilizacja zeby uzywac sprzetu do robienia fotek, a nie trzymac go w domu na polce :mrgreen:
ja mam takie pytanie organizacyjne... czy w tytule tematu nie powinno być [BATTLE] ? wyróżniałoby się na tle innych tematów..
EDIT:
drugi punkt regulaminu działu BATTLE :)
2.Każdy, kto chce wyzwać kogoś na walkę tworzy w nim wątek o nazwie według schematu [battle] swój_nick vs nick_osoby_wyzwanje czyli np. : [battle] hazan vs muflon.
Cytat:
Zamieszczone przez Routlaw
taki pojedynek tez moglby byc niezly :mrgreen: niczym Achilles z Hektorem i takie tam :mrgreen: