Odp: Monitory - porady, problemy itd. część II
Cytat:
Zamieszczone przez
Merde
Przeniosłem posta do właściwego wątku, więcej mi się nie chce.
I tak właśnie wygląda pomoc na forum...
Prosisz kogoś grzecznie i ładnie żeby Ci pomógł (bo chyba taka jest idea forum, pomoc i wymiana poglądów i informacji)
bo nie znasz się na czymś, to taka pacyna ma to w dupie, pytanie nie było jakieś trudne dla "starych forumowych wyjadaczy".
do **** z taką pomocą !!!! :(
Jaka prośba, taka pomoc.
Dla mnie osobiście taka postawa roszczeniowa jest przejawem lenistwa i arogancji, którą powyższy post tylko potwierdza.
Nie wiem na jakiej podstawie oczekujesz, że forumowicze odwalą robotę za ciebie.
Taak, jasne, starzy forumowi wyjadacze znają specyfikację wszystkich monitorów na rynku i podadzą ci rozwiązanie na tacy.
RTFT (Read This Fascinating Thread).
Cytat:
Zamieszczone przez
Merde
...
Taak, jasne, starzy forumowi wyjadacze znają specyfikację wszystkich monitorów na rynku i podadzą ci rozwiązanie na tacy.
RTFT (Read This Fascinating Thread).
Są tu tacy co znają i myślę, że jak by kolega pytający poprzestał na podaniu modeli monitorów i dalej już nie pisał, pomoc by szybciutko uzyskał. ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
Juriko
myślę, że jak by kolega pytający poprzestał na podaniu modeli monitorów i dalej już nie pisał, pomoc by szybciutko uzyskał. ;)
Otóż to.
Czesc Wszystkim,
planuje zakup monitora NEC PA301W-BK. Czy w tej cenie polecalibyscie cos innego? NEC SV271Reference?
na mva.pl znalazlem taki sklep ... monitory.mastiff.pl. Mial ktos stycznosc z tym sklepem?
z gory dzieki za odp.
Cytat:
Zamieszczone przez
MastaMarek
na mva.pl znalazlem taki sklep ... monitory.mastiff.pl. Mial ktos stycznosc z tym sklepem? .
Miał: http://www.canon-board.info/coz-gdzi...i-tom01-50985/
Cytat:
Zamieszczone przez
axk
kolejny pytanie ... gdzie mozna kupic NEC PA301W-BK?? zadna wysylka nie wchodzi w rachube. Warszawa albo Krakow i odbior osobisty.
nie moge czekac na monitor 2 czy 3 tygodnie ...
Cytat:
Zamieszczone przez
MastaMarek
kolejny pytanie ... gdzie mozna kupic NEC PA301W-BK?? zadna wysylka nie wchodzi w rachube. Warszawa albo Krakow i odbior osobisty.
nie moge czekac na monitor 2 czy 3 tygodnie ...
Jeśli Kraków to ja kupowałem Eizo SX2262W w RCS2 - cena przyzwoita, kalibracja gratis. I co najważniejsze był na miejscu :)
Cytat:
Zamieszczone przez
komarsnk
Jeśli Kraków to ja kupowałem Eizo SX2262W w RCS2 - cena przyzwoita, kalibracja gratis. I co najważniejsze był na miejscu :)
Dzieki za szybka odpowiedz. Jak wyglada u nich sprawa reklamacji? Co jezeli monitor ma jakis martwy pixel? Przy tej cenie monitora, obsluga klienta jest dla mnie bardzo wazna.
Cytat:
Zamieszczone przez
MastaMarek
Dzieki za szybka odpowiedz. Jak wyglada u nich sprawa reklamacji? Co jezeli monitor ma jakis martwy pixel? Przy tej cenie monitora, obsluga klienta jest dla mnie bardzo wazna.
Nie wiem na szczęście jak wyglądają reklamacje :) Ale w przypadku pixeli będzie wszędzie tak samo - to określa producent kiedy można domagać się reklamacji matrycy.
Generalnie jestem zadowolony z poziomu obsługi.