Witam
Mam na imię Mateusz. Jestem z trójmiasta. Robię fotki od kilku lat. Wtedy kompaktem Panasonica teraz Canonem 450d z 18-55.
Pozdrawiam
Wersja do druku
Witam
Mam na imię Mateusz. Jestem z trójmiasta. Robię fotki od kilku lat. Wtedy kompaktem Panasonica teraz Canonem 450d z 18-55.
Pozdrawiam
Witam wszystkich :)
Pozdrowienia z Warszawy.
Piotrek
Witam.
Pozdrawiam.
Witam, zdjęcia robię od dłuższego czasu. Patrz stopka.
Większość czasu spędzam tu :) Do CB przyszedłem bo czasem coś poczytam. Robię Nikonem, choć C też było kiedyś.
Pozdro i wrzućcie tu trochę na luz, taka moja rada.
Witam.
Fotografuję od niecałych 2 lat, ale lustro Canona mam od niedawna.
Pozdrawiam
Łukasz :smile:
Witam Wszystkich forumowiczów.Parę tygodni temu postanowiłam,że z kompaktu przesiądę się na lustrzankę.Potrzebowałam trochę czasu na podjęcie tej decyzji,a to z tego prostego powodu,że absolutnie nic nie wiem na ten temat,nie posiadam żadnych umiejętności.Mój wybór padł na canona 350D.Aktualnie czekam na aparat i czytam na forum wszelkie info,które jest wielce pomocne dla mnie laika.Choć przyznam,że połowa spraw o których czytam,pojęcia itd. to dla mnie czarna magia. już znalazłam :D
Witam serdecznie
Często poczytuję to forum.
Dziś przyszedł czas na rejestrację
Fotografia to moja pasja / hobby, nie związana z zawodem
Chętnie zaczerpnę wiedzy od Was, sprzęt mam oraz kilka pytań ;-)
Marek
Witam, Ja tez nowy:))) mimo ze nie pisze za duzo to czytam wiele...:))) Pozdrowienia dla wszystkich, Karol
Na mnie też przyszła kolej. Od kilku tygodni jestem posiadaczem 500d kita i 50 f1.8. Przesiadłem się z s3is (ze względu na narodziny synka:) )
Pozdrawiam wszystkich
Łukasz
Moje gratulacje, tez fote na 50 1.8 i nawet niezly, fajne szkielko. Pozdrawiam