Odp: Sprzęt do ślubów cz. IV
@freemodest napisz to proszę po polsku.
Cytat:
Zamieszczone przez
jinks
@freemodest napisz to proszę po polsku.
W skrócie - kolega kupił canona 35/1.4 i jest zadowolony. Nie wiadomo czy by tak było, gdyby kupił sigmę :mrgreen:
Heheh @aptur - dzieki ze w moim imieniu wytłumaczyłeś w skrócie o co mi się rozchodziło - bo rzeczywiście pisząc wcześniejszy post musiałem być bardzo zmęczony biorąc pod uwagę składnie ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
tombas
tak, mam, sprzedaj sigme kup eLke
Byle nie 24LII :D
Cytat:
Zamieszczone przez
BeatX
Byle nie 24LII :D
Jesteś kolejną osobą, która odradza 24L. Był okres, że nie mogłem spać po nocach, tak bardzo o nim marzyłem. Potem zauroczenie jakoś minęło a dziś znów coraz częściej o nim myślę.
Naprawdę nie jest wart nieprzespanych nocy?:D
Cytat:
Zamieszczone przez
robson999
Jesteś kolejną osobą, która odradza 24L. Był okres, że nie mogłem spać po nocach, tak bardzo o nim marzyłem. Potem zauroczenie jakoś minęło a dziś znów coraz częściej o nim myślę.
Naprawdę nie jest wart nieprzespanych nocy?:D
Przygoda i opinia BeatX o 24l jest mniej więcej taka jak osób, które miały styczność z sigmami z wadliwym afem.
Ja mam 24L II i sobie chwale. Już nauczyłem sie pracować z jej kapryśnym AF
Mam 24L w pierwszej wersji i ciągle się zastanawiam o co chodzi z krytyką tego szkła. Tam wszystko działa jak należy a obrazek rekompensuje wszelkie braki :)
Panowie mam problem. Brakuje mi szerokiej ogniskowej na małe sale. Brałem pod uwagę 24L, ale wtedy 35L leżałoby w torbie, a tego bym nie chciał bo jest genialne.
Mój zestaw to 35 1.4, 50 1.4 ,85 1.8
Co proponujecie ?