Odp: W czym nosić sprzęt - część II
Panie i panowie...
Zna ktoś jakąś dobrą, pojemną i tanią torbę?
Mam zamiar w niej przenosić 400D + GRIP + 18-55 + 80-200 + 50 1.8 (którą niedługo kupię) + jakiś jasny teleobiektyw...
Noi oczywiście statyw gdzieś tam żeby dało radę przyczepić....
Osobiście zastanawiałem się nad CAMROCK TANK X60, a nawet X50, tylko X50 nie ma chyba mocowania na statyw....
Cytat:
Zamieszczone przez
becekpl
tracenie pieniędzy to głupota
większą głupotą jest stracenie sprzętu z powodu niewłaściwego opakowania
Swięte słowa. Tak naprawdę, to każdy powinien kupić co mu pasuje, a tutaj powinniśmy zastanowić się które torby, plecaki są godne uwagi i tyle w temacie :)
Cytat:
Zamieszczone przez
misterious
Panie i panowie...
Zna ktoś jakąś dobrą, pojemną i tanią torbę?
Mam zamiar w niej przenosić 400D + GRIP + 18-55 + 80-200 + 50 1.8 (którą niedługo kupię) + jakiś jasny teleobiektyw...
Noi oczywiście statyw gdzieś tam żeby dało radę przyczepić....
Osobiście zastanawiałem się nad CAMROCK TANK X60, a nawet X50, tylko X50 nie ma chyba mocowania na statyw....
Salon samochodowy :
klient : chcę kupić dobre, pojemne (z możliwością ciągnięcia dużej przyczepy) i tanie auto !
sprzedawca : po co Panu 3 auta ?
jp
Cytat:
Zamieszczone przez
jan pawlak
sprzedawca : po co Panu 3 auta ?
sprzedawca; salon ciężarówek znajduje się za rogiem
:D
Think Tank Retrospective... ktoś widział, ktoś sprawdzał, ktoś coś może powiedzieć? 100-200 PLN to całkiem niezła kaska za oddanie byle jakiej, starej torby...
Zamień starą na nową... Torbę fotograficzną... - torby Think Tank, torby ThinkTank, torby Thinktankphoto
apropo toreb, kupilem wczoraj manfrotto pro bag 20,
wykonanie, funkcjonalność oceniam na 100000%, w koncu znalazlem taką torbę jakiej od dawna szukałem, dla kazdego kto by mial dylemat, nie zastanawiać się :)
Cytat:
Zamieszczone przez
MTR
Think Tank Retrospective... ktoś widział, ktoś sprawdzał, ktoś coś może powiedzieć? [...]
Mam trzy, bardzo je lubię. Nie ma torby doskonałej, ale te są bardzo solidne i dość elastyczne jeśli chodzi o konfigurację wnętrza.
Jako, że jestem nowy na forum to krótko się przedstawię. Mam na imię Wojtek i pochodzę z Żywca. Pytanie do użytkowników plecaka Benro quicken 300n/400n/500n . Jaka jest jakość wykonania, wygoda noszenia i ogolne wrażenie sprawiają te plecaki i jaka jest różnica wielkości pomiędzy tymi 3 modelami? Jestem na kupnie plecaka foto i wybór padl na tą firmę.
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
quicken to podróbka urpise z vanguarda, jednak wykonana bardoz solidnie i calkiem przyjemna w użytkowaniu, można spokojnie brać
Duża różnica wielkości pomiędzy tymi 3 modelami jest bo samymi wymiarami tego realistycznie stwierdzić się nie da.
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka