a rezo 180 AW?? większa jest... chodzi mi szczególnie o rodzaj otwierania- łatwy dostęp.. Bagnet007 Jak się sprawdza Rezo 170AW??
EDIT: a tak BTW jakie wymiary będzie miał 350d z gripem?
Wersja do druku
a rezo 180 AW?? większa jest... chodzi mi szczególnie o rodzaj otwierania- łatwy dostęp.. Bagnet007 Jak się sprawdza Rezo 170AW??
EDIT: a tak BTW jakie wymiary będzie miał 350d z gripem?
no ok w sumie to się nie musi mieścić puszka z podpiętą sigmą... może z tym rezo 180AW, 190AW?? no i ten stealth reporter 200AW to tylko pytanie jak z gripem??
pozdr
Wyższych modeli nie miałem w rękach więc się nie wypowiem. Co do gripa to przy 170AW może być problem. Mogę się odnieść do mojego byłego EOS'a 33. Sam aparat wszedłby bez problemu, ale z gripem staje się za wysoki i ciężko by wchodził (o ile w ogóle by wszedł) do torby. Ale to przy 170AW, inne modele lepiej sprawdzić własnoręcznie w sklepie.
Ja miałem torbę ale kupiłem sobie plecaczek Lowepro Micro Trekker 200 i powiem szczerze szkoda że nie miałem go od początku.Nie jest taki drogi a wszystko co mam mieć ze sobą spokojnie mi się mieści.Polecam go a na dodatek dostałem na niego dożywotnią gwarancje!!!
dzieki za odpowiedzi... Jak już będę zgripowany to podjadę do jakiegoś sensownego sklepu i popatrzę co i jak....
Mimo wszystko nie wiem czy REZO czy Stealth reporter..
Jak tam opinie nt tych toreb?
Używam - a dostęp jest raczej normalny - wyjmowanie czegokolwiek, nawet tak małego jak 350 z normalnym lub krótkim zoomem przez tą dziurę z góry jest praktycznie niewykonalne a conajmniej niewygodne. Poza tym torba jest doskonała, miałem kupić 100AW ale nie znalazłem w realu do obejrzenia (ceny w internecie są zdecydowanie lepsze) więc zdecydowałem się na 200 bo taka była w okolicznym sklepie, obejrzałem, kupiłem w internecie i załamałem się że jest jednak za duża, a potem się przyzwyczaiłem, pewnie żadna torba nie jest za duża :).
Ale jak jest z aparatem z gripem... zmieści się??Cytat:
nawet tak małego jak 350 z normalnym lub krótkim zoomem przez tą dziurę z góry jest praktycznie niewykonalne a conajmniej niewygodne.
pozdr.
Duża i tania jak barszcz:)
http://www.canon-board.info/showpost...&postcount=890