Darz migawka!
Witam...
Wersja do druku
Darz migawka!
Witam...
Witam wszystkich :-)
Jestem co prawda użytkownikiem Nikona, ale lubię oglądać zdjęcia na tym forum - stąd chciałbym się z Wami przywitać :-) Mam nadzieję, że mnie stąd nie pogonicie mimo innego systemu ;-)
Pozdrawiam, udanych zdjęć! :-)
Witam wszystkich :-)
Jestem z Gdańska, od niedawna użytkuję 450D + KIT 18-200.
Witam wszystkich,
mieszkam koło Raciborza,co prawda mam kilka tysięcy zdjęć za sobą robionych C 450D +KIT 18-55 (od pażdziernika 2008), ale ze mnie kompletny żółtodziób!!!! Staram sie czegoś bardziej nauczyć z ksiązek o fotografii i netu. Posiadam pozycje Scott'a Kelby'go oraz Andrzeja Mroczeka, planuje jeszcze zakup serii z NG.
Witam wszystkich :)
Specjalizacja: reportaż, ślubne
Pozdrawiam.
Piotr
Witam i ja wszystkich serdecznie! ;)
Trójmiasto nisko się kłania;)
Obecnie posiadacz hybrydy Fuji, ale kto wie czy niebawem do elitarnego Waszego grona nie dołączę - na początku jako posiadacz tylko, później może jako pstrykający...;)
Pozdrawiam!
Michał
Witam wszystkich :-D Posiadaczem canona jestem już ponad rok (niestety kompakt S5, ale nie jest żle:-P) Dopiero teraz trafiłem na te fajne forum:mrgreen:
Pozdrawiam;)
Witam wszystkich użytkowników tego forum.
Czytam to forum już od dawna ale dopiero teraz postanowiłem się zarejestrować.
Mam nadzieję że będę mógł co niektórym pomóc w fotograficznych problemach i uzyskać od was wskazówki i opinie na temat moich zdjęć.
Obecnie w posiadaniu Canona 400d z 50mm f/1,8 i kita.
Pozdrawiam!
Powitac wszystkich !
Jestem z Lublina o jak narazie pracuje na 50D :)
serdeczności!!!
i co by się Wam migawka nigdy nie zacięła,
a gamut zgadzał z wyobrażeniem Waszym! ;)
Mądrości i wiedzy Waszej chłonnym, tu mnie czuj mój skierował...
pogapcę się i poczytam po cichutku... jak co do podzielenia się mieć będę, nie omieszkam mądrości swej wyłożyć ;)
Niechaj ICC zawsze ten właściwy z Wami będzie!