A czy do tylniej kieszeni tego plecaka zmieści się plik dokumentów formatu A4? Mam ten plecak na oku, ale potrzebuję czegoś, do czego będę mógł wpakować papiery do pracy.
Wersja do druku
sprawdze jak wroce do domu, czy akurat do tylnej kieszeni wejdą ale zawsze można zdemontować przegrode pomiedzy gorna a dolna komorą i włożyć teczke z dokumentami jest tez oddzielna głęboka kieszen w którą można włożyć dokumenty ale czy wejdzie tego wiecej tez sprawdze wieczorem i dam znać
jesli dokumenty to chyba rozejrzałbym sie za czyms co ma komore na laptopa na plecach
SEBAWOLF gdzie można kupic torby naneu pro?
zainteresowanym mogę polecić sklep www.fotovip.pl kupiłem nieco taniej niż cena na allegro kontakt super przesyłka szybka itp
Łączenie wpisu:
jedyny sposób na wciśnięcie w plecak naneu pro alpha zeszytu formatu A4 to demontaż przegrody odzielającej dolną i górną komorę, nic grubszego tam nie wejdzie niestety
W!
Przymierzam się do zakupu torby tak na przyszłość, do zestawu 350d +kit z gripem + sigma 70-300 APO DG + Jupiter 9 + Helios 58/2 i jakieś duperele (baterie ładowarka)
I tu pytanie: Jaka torba?
Zastanawiałem się nad Lowepro Rezo 170 AW (lub 180AW żeby mieć luzu trochę). Fajna jest bo otwiera się klapa w stronę przeciwną do typowego kierunku otwarcia w torbach8-) 8-)
Lowepro Stealth Reporter 200AW. Też jest wygodny dostęp do sprzętu.
torba ma być już na raczej dłuższy czas użytkowania a nie na zmianę po 6 miesiącach :p
Aaa i ważne też jest żeby się 350tka zmieściła z podpiętą sigmą :)
co radzicie..?
pozdr.
Może Cie moja zainteresuje. Spełni Twoje oczekiwania :-)
Link w stopce.
ja mam stealth reporter AW 200 i jest ok. mieści się tu 30D z założonym tamronem 17-50, 100-300 USM, 200 2.8 L, 580EX, Stofen, akumulatorki i karty i coś się jeszcze wepcha :)
to ja tak na szybko przylaczam sie do pytania zestawik podobny bo:
20D+S70-300+kit wazne by sigma byla podpieta:P
Edit: Heh wczesniej otworzylem temat i teraz dopiero napisalem :P sory i ominac mojego posta :)
Mam Lowepro REZO 170AW i sądzę, że zestaw który wymieniłeś na początku raczej nie wejdzie. Nie jestem pewien czy sam 350D z gripem i Sigmą by się pomieścił :) W każdym razie luzu za wiele by nie było. Kupiłem z myślą o Olympus'ie i z nim zdaje egzamin wzorowo. Jeśli większy aparat to niestety odpada.