Szczerze mówiąc, Twoja opinia na temat urody modelki zupełnie, ale to absolutnie mnie nie interesuje. To nie jest portal o modelkach.
Wersja do druku
Szczerze mówiąc, Twoja opinia na temat urody modelki zupełnie, ale to absolutnie mnie nie interesuje. To nie jest portal o modelkach.
A czy nie uważasz, że uroda modelki może diametralnie zmienić sposób w jaki to zdjęcie będzie odbierane?
Oczywiście, niemniej jest to coś na co nie mam wpływu, uroda modelki to warunki zastane.
Chciałem powiedzieć, że jeżeli ktoś się skupia na tym żeby mieć dobry sprzęt foto dobre oświetlenie i porządną obróbkę to warto też się skupić nad tym aby mieć porządną modelkę która swoją prezencją kładzie na kolana(albo przynajmniej zachęca do skupienia się na fotografii).
Zaznacz ,że to nie jest żaden pojazd na Ciebie, po prostu akurat w tej dziedzinie fotografii według mnie modelka ma bardzo duże znaczenie. I ja chcąc robić jak najlepsze zdjęcia, przykładał bym do tego dużo uwagi.
Wszystko to prawda z tym że mi się ta dziewczyna bardzo podoba, głównie przez to że nie jest oczywista. Dla tego dyskusja o urodzie modelki jest kompletnie bez sensu.
Za "agresywne" usta (za ciemne, za duży kontrast) i za małe oczka (warunki zastane lekko niekorzystne, bo ta "wada" pojawiała się i na poprzednich zdjęciach).
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Reszta jak najbardziej na tak, tutaj akurat.
Jak dla mnie modelka jest OK ( super ) jedynie jak już to fotograf daje ciała...
pank
Pank
PANK
PANK
Należy Ci się medal, dziesięć orderów i sto dyplomów. W ramach przypominania sobie tego forum postanowiłem prześledzić kilka wątków, z których mógłbym się czegoś nauczyć obserwując czyjąś edukację. Przeleciałem ten cały wątek niemal strona po stronie. To jakie zrobiłeś postępy od pierwszych opublikowanych tutaj fot robi wielkie wrażenie.
Niestety, dużo większe wrażenie robi stadko zakompleksionych, niewyżytych, chorych z zawiści palantów, których zdjęcia często wyglądają po prostu śmiesznie. Którzy zazdroszczą talentu, oka, sprzętu, sukcesu itd. I dają w tym wątku upust swojej zawiści.
Krytyka też powinna mieć poziom. A tutaj w wielu wypadkach nie ma nawet dna bo sama jest dnem.
Za znoszenie tego przez niemal sto stron należą ci się wspomniane na początku ordery, dyplomy etc.
serdecznie pozdrawiam
P.S.: Ze strasznym żalem konstatuję fakt, że na forum górę nad ludźmi robiącymi dobre zdjęcia biorą dupki. I to jest cholernie smutne.
Baaaardzo głębokie, baaaardzo. Szczególnie ten fragment o dnie mi sie spodobał, ale o niewyżytych palantach i dupkach też. Zastanawiam się na jakim poziomie należało by ten post umieścić i do jakiej grupy zaliczyć autora:). To że nie jest palantem czy tez dupkiem to juz wiadomo. Może lizusy i pochlebcy?
Pank zna wartość swoją i swoich prac... i robi swoje. Myślę, że order przyda mu się tak jak umarłemu kadzidło.