Uhmmmmm... zwłaszcza jak podjedzie 10 aut i wysypie się z nich ok. 50-ciu typków z aparatami jedynie słusznej firmy Canon :-)
Wersja do druku
Czytając to wszystko miałem mieszane uczucia co do tego. Zostawię to bez komentarza. Wolę być osobą bezstronną. Choć jeśli jest możliwość to z chęcią skorzystałbym z możliwości wyjazdu :)
No to wujek niech chwilke poczeka, ten weekend nie dam rady (sobota - jestem w studio u Piotra, a w niedziele będzie chyba Migawka). Tak więc poczekajmy jeszcze troszkę :)
He he Panowie i Panie .... wiecie co to znaczy przedwiośnie, depresja itp. ? Słoneczko poświeci pogoda się zrobi wszyscy zaczną zdjęcia robić, a nie wyrażać opinie które to ani ciekawe ani wnoszące coś ciekawego do życia ...
p.s. ja jestem na razie trochę na aut bo druga połowa firmy pojechała do sanatorium i mam wszystko sam na głowie ...
Ja bym z chęcią kupił 16-35 :D
hmmmm.... słoneczko dziś zaświeciło i zaczęła się momentami zwykła pyskówka, tylko po co? po pierwsze nie jest to wątek li tylko dla CFK, ale dla każdego kto ma coś sensownego do powiedzenia, nawet i o dupie Maryni, to że jedni popierają klub a inni nie, nie wydaje mi się aby stanowiło to problem, choć dla niektórych stanowi i to dośc poważny. Środowe spotkania są u Piotra i to On jako gospodarz ustala zasady, wszyscy są mile widziani i obrażanie się mówiąc że więcej się nie pojawię, hmmmm, kapkę dziecinne to. Jeśli ktoś załatwia plener, ma pomysł, załatwia miejsce... gdzie nie powinno być więcej osób, gdzie ten ktoś bierze za to odpowiedzialność.... uszanujcie to a nie zaraz wieszacie psy.
wybaczcie lekki chaos w wypowiedzi, ale szlag mnie trafia gdy dorośli ludzie zachowują się jak dzieci.
Nie napisałem , ze zabronione, a dokładniej to zupełnie co innego miałem na myśli...
ale,
Nie chcę nawet tłumaczyć, i ciągnać tego dalej, bo temat uważam ze nieco bez sensu, a jeszcze bardziej głupszym zachowaniem bedzie ciągniecie tego przez nastene 8 stron... Odpuśćcie .
Proponuje zmienic temat, może podyskutujemy co można by zrobić w srode ze zdjeciami które każdy ma przynieśc. Jakieś pomysły?