e tam, dobry filtr usuwa szumy i wyostrza fotkę
filtra należy używać z rozwagą i na końcu obróbki
Wersja do druku
dzisiaj miła niespodzianka...
wrzucałem zdjęcia poprzez FTP do 123RF i wszystkie foty natychmiast trafiły do portfolio. Nie czekałem ani sekundy na akceptacje ;)
no może jak już mam te galerie nieco rozbudowane, to teraz na spokojnie skupię się na jakości zdjęć
bo ja taka niespokojna dusza jestem, pędzę, pędzę, a potem sie za głowę łapię jak spojrzę do tyłu;P
wczoraj wpadło parę DL, dziś jeden, no no, odzyskałam nadzieję, że moja harówka urlopowa da jakiś zmaterializowany efekt;)
bym chciała już te miliony mieć:;D
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
nie, no parę t brzmi naciąganie, wczoraj chyba dwa, przedwczoraj 2, co dało ogólnie wrażenie, że to wczorajsze to było "parę"
;P
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
pixselman chyba masz rację z tym indywidualnym podejściem do zdjęć
bo mam nieraz też odrzucane z powodu przefiltrowania
własnie się wcurzyłam:(
miałam na 123rf jeszcze wczoraj inną kwotę zarobków i DL, dziś mam mniejszą
zniknęły mi zarobki?
tam jest jakiś dziwny system, kupuje się jakieś podpisy czy coś, o co to chodzi?
zgadnijcie co mi odpisali na zapytanie o zniknięcie mojego downloada.....
Hi Fotoaloja,
"At times the we have no choice but to reverse the download due to
problems like fraud/
I hope you can understand that this is a problem we'd like to avoid but
cannot fully get rid of."
po prostu istnieją na stockach kradzieże kredytów, czy komuś z was się już to zdarzyło?
nie rozumiem...
najprawdopodobniej chodzi o to, że ktoś kupił kredyty przy pomocy skradzionej karty, wykradzionego hasła paypala itp. Chcąc zwrócić właścicielowi środki, agencja cofnęła transakcje dokonane przez osobę kożystającą z nielegalnych środków. Nie wiem jak innaczej odnieść się do listu który Ci przesłali.
Pozdr.
Witam,
fotoaloja, to jest jeszcze jedna stronka gdzie mogłabyś się zarejestrować
http://www.canstockphoto.com/index.php
pozdrawiam wszystkich