Odp: Podejrzane aukcje na Allegro II
Witam jako nowy na forum i pozdrawiam. Mam prośbę o pomoc w zakupie, poniżej oferta za 2700
"Stan bardzo dobry, wręcz idealny - ciężko już o taki egzemplarz piątki... Nie serwisowany, przebieg sprawdzony 3 miesiące wstecz - 6.105 zdjęć oczywiście na pierwszej migawce, od tego czasu aparat leży nieużywany, mam już inny nowszy model. Aparat był rzadko używany, głównie jako zapasowy. Trafia z jasnymi stałkami tam gdzie trzeba. Matryca nie wymaga czyszczenia. W komplecie to co na zdjęciu: pasek, ładowarka, akumulator, kable, instrukcja niemiecka, wydruk z serwisu z przebiegiem i dorzucam gratis kartę Sandisk 4GB."
napiszcie co sądzicie. z góry dzięki
nic nie sadze bo nie wiem o co chodzi
Cytat:
Zamieszczone przez
gibson78
Witam jako nowy na forum i pozdrawiam. Mam prośbę o pomoc w zakupie, poniżej oferta za 2700
"Stan bardzo dobry, wręcz idealny - ciężko już o taki egzemplarz piątki... Nie serwisowany, przebieg sprawdzony 3 miesiące wstecz - 6.105 zdjęć oczywiście na pierwszej migawce, od tego czasu aparat leży nieużywany, mam już inny nowszy model. Aparat był rzadko używany, głównie jako zapasowy. Trafia z jasnymi stałkami tam gdzie trzeba. Matryca nie wymaga czyszczenia. W komplecie to co na zdjęciu: pasek, ładowarka, akumulator, kable, instrukcja niemiecka, wydruk z serwisu z przebiegiem i dorzucam gratis kartę Sandisk 4GB."
napiszcie co sądzicie. z góry dzięki
Jeśli faktycznie 6 tys. na pierwszej to warto. Ale jakoś nie chce mi się wierzyć. Obstawiałbym raczej drugą migawkę. Najlepiej wstaw linka to ktoś może się jeszcze wypowie.
Pokaż nam tę aukcję w oryginale, to obejrzymy zdjęcia i opis i wtedy ocenimy :)
zapewne chodzi o to :
Canon 5d, przebieg 6.105 tyś zdjęć, jak NOWY (3913613592) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
jak dla mnie nic w niej podejrzanego nie ma - po prostu ładna niewytarta piątka :)
Puszka w sumie niezła jak na swoje lata ale na chwilę obecną za 5D więcej jak 2000zł bym nie dał.
To pokaz lepsza puszke ponizej 2700
Gość wystawia 2sztuki : tą o której piszecie i drugie 5d z większym przebiegiem.
Zwróćcie uwagę na śruby w body. Według mnie w obu naruszone i był otwierany.
Tylko pytanie dlaczego?
Fakt, też mam inny wygląd tego plastiku wewnątrz bagnetu, ale z aukcją chyba wszystko ok. Zwłaszcza, że jest możliwość odbioru osobistego.
Cytat:
Zamieszczone przez
scooter
To pokaz lepsza puszke ponizej 2700
a po co?
w tym momencie pojawiają się 5d w okolicy 1500zł :> też bym nie dał więcej niż 2000zł.