A qrde, ja bym się chętnie z Wami spotkał. :)
Wersja do druku
No to co Ci szkodzi wpaść na rajd :) Mam nadzieję, że inni też się wybiorą :), i nawiasem mówiąc:
Regaty moim okiem miały się tak :
ZBYSZKO-PHOTO | Regaty 2013 – Rybnik
niestety pogoda nieco zamuliła wszystko, bo to raz deszcz raz słońce i potem na koniec mgła doprawiła swoje. Ale było nawet warto się wybrać. Niestety nie wiem co ma do siebie fakt tego,że hm? Na teren imprezy mogła tylko wejść osoba uczestnicząca w regatach. :| Dziwne zachowanie...
Tak jak zapowiedziałem w Niedzielę , mamy w rybniku amatorski rajd o godzinie 11:00 na ulicach :
- OS I-ul. Młyńska, Rzeczna - o długości trasy 1200
- OS II- ul. Kolberga, Świerklańska - o długości trasy 1900 mb,
i plakat owej imprezy :
Więcej info na stronie rajdu:
ARS Rybnik 2013
Więc, ja się piszę z pewnością ,a reszta?
Witam.
No kurde, patrz... my z Tobą też!Cytat:
A qrde, ja bym się chętnie z Wami spotkał.
Zaraz będzie rok od majówki w Pławniowicach.
Nie wiem jak u mnie z niedzielą, bo tego typu rajdy po mieście to mnie tak średnio interesują, ale szykuje się mi weekend w górach zatem...
Słuchajcie- pora się zgadywać na 11.05 na tor w Petrovicach pod Karviną!
TAM JESZCZE NIE BYLIŚMY zatem...
Lista:
1. Fata
2.
Zbierzmy się do kupy na konkretne zawody- będzie fajnie!
I jedźmy razem.
Pozdrówka dla wszystkich!
Hej hej, jakby ktoś miał wolną chwilę w sobotę w Mikołowie jest rajd Kibice | 2 Rajd Mikołowski - Mikołów 26-27 kwietnia 2013 r. - www.rajd.mikolow.pl
Byłem w Rybniku dzisiaj, niestety sam. Mam na początek dla was takie ujęcia :
oraz
Reszta zdjęć u mnie na stronie z pewnością się pojawi.
w ramach aktywności to :
zdjęcia z rajdu:
Rajd AMK Rybnik 2013 | ZBYSZKO-PHOTO
a tutaj coś z dzisiaj , a wy jak tam ??
Znaczy się ona jakiś rajd robiła czy Ty za nią rajd po mieście robiłeś? :?::shock::lol::mrgreen:
Ja czekam na motocross.
Wczoraj pierwszy raz od zimy coś robiłem ale brzydkie zdjęcia mi wyszły. Całe zazielenione.
(Bo w lesie byłem).
Nuda.
:lol:;)
Co tam z sobotą generalnie tworzymy? Bo w sumie trzeba się obudzić do życia i fotografowania, mamy już Maj :D :P