Odp: Sprzęt do ślubów cz. III
Od dziś tylko palnik na wprost w sumie tak lampę kupiłem z tak ustawionym palnikiem to po co zmieniać ;-)
Cytat:
Zamieszczone przez
michael_key
Szkoda, że nie dają dla osób już pracujących.
dokładnie pewnie 3/4 tych dotacji byłaby by lepiej zagospodarowana
Cytat:
Zamieszczone przez
Mad_Mac
Ludzie sami sobie robia kuku. Pare miesiecy temu mialem babke ktora miala slub na Barbados i chciala zebym poprawil jej zdjecia bo jakies takie porozmazywane i niewyrazne wyszly. Dostarczyla mi fotki z iphona 3gs :lol:
słaby sprzęt.
Apple - iPhone 4S - TV Ad - Camera - YouTube :evil:
Cytat:
Zamieszczone przez
adino
dokładnie pewnie 3/4 tych dotacji byłaby by lepiej zagospodarowana
Przeglądam różne strony i podejrzewam, że nic już się nie pojawi. Były projekty 2011 roku, ale obecnie już wszędzie wymóg posiadane zaświadczenie o rejestracji jako bezrobotny.
Cytat:
Zamieszczone przez
michael_key
Przeglądam różne strony i podejrzewam, że nic już się nie pojawi. Były projekty 2011 roku, ale obecnie już wszędzie wymóg posiadane zaświadczenie o rejestracji jako bezrobotny.
też niedawno szukałem ale niestety nic nie ma :((( w tej chwili chyba nie ma żadnych możliwości dotacji dla osób chcących rozwinąć biznes
Urząd Pracy takowych nie daje, zostaje tylko Unia, tam jest taka możliwość ale procedury i wymysły mocno wyssane z palca :D
Cytat:
Zamieszczone przez
crazy
Urząd Pracy takowych nie daje, zostaje tylko Unia, tam jest taka możliwość ale procedury i wymysły mocno wyssane z palca :D
Pewnie że tak, nawet z UE już nie ma dla pracujących, ale o gimnastyce jaką musi bezrobotny wykonać by dostać nie piszę ;) choć z drugiej strony to są pieniądze, więc wymagania nie powinny dziwić.
Cytat:
Zamieszczone przez
michael_key
Szkoda, że nie dają dla osób już pracujących.
Ja w sumie nie miał bym pretensji gdyby dawali nowym firmą ale na zasadzę, że UP dajemy ileś tam kasy ale drugie tyle (albo dwa razy więcej) musi przedsiębiorca sam wywalić z własnej kieszeni. Wtedy miało by to sens. Chętnych było by dużo mniej :) No i myślę, że te firmy przetrwały by dłużej niż rok (o psuciu rynku nie wspomnę ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
manfred1
Od dziś tylko palnik na wprost w sumie tak lampę kupiłem z tak ustawionym palnikiem to po co zmieniać ;-)
Nieprawda, z palnikiem na wprost nie mieści się w futerale.
byl projekt w sierpniu dla woj. małopolskiego
Będę własnym szefem
Kasa 25-40tys dla osób nieaktywnych zawodowo i niezarejestrowanych w UP. Trzeba szukać a się znajdzie.
A propos, ktoś zna sklep fot. który daje jakiś rabat przy zakupie sprzętu za kwote 25-40koła? :)