Witam!
Po przygodach z róznymi bagnetami, przyszedł czas na na ten zdaje się właściwy i mam nadzieję docelowy.
CB pomogło mi skompletować zestaw startowy ;)
Pozdrowienia dla zacnego grona userów.
Wersja do druku
Witam!
Po przygodach z róznymi bagnetami, przyszedł czas na na ten zdaje się właściwy i mam nadzieję docelowy.
CB pomogło mi skompletować zestaw startowy ;)
Pozdrowienia dla zacnego grona userów.
Wita Greg z Wrocławia.
Moja przygoda z fotografią jest niewielka:
zaczynałem od zenita ze standardowym obiektywem + telekonwerter x2 ;) i zdjeciami czarnobiałymi. Wtedy marzyłem o czymś w okolicach 300.
Poźniej cyfrówka olympus C-750 ale za bardzo mnie nie wkręciła....(może dlatego że dostałem go w prezencie, nie bardzo o tym marząc, ale prezent wspaniały)
Teraz noszę się z zakupem Canona ze znacznie większą motywacją już na starcie Przyznam, że wybór obiektywu to dla mnie bardzo trudna sprawa :(
Miotam się między T 17-50, C 28-135, KIT + C 70-300 etc...
Jednak jest to bardzo drogie hobby, ale chyba nie to jest tu najważniejsze...
W młodości pasją moją była astronomia i zrobienie zdjęcia wyraźnego księżyca (z jakimś większym kraterem) to by było coś! Również jak patrzę na fotki z 70-300 różnych zwierzątek etc to po prostu wpadam w zachwyt. Jednak realistycznie dość często będę jednak fotografował ludzi (ale raczej nie jakieś duże grupy) przyrode, krajobrazy, architekturę. Myślę również o fotografii sportu (jakieś szybkie maszyny, samoloty :D)
i fotografii dla ludzi oraz na potrzeby serwisów www.
Tak na chwilę obecną wygląda moja osoba ;)
Jestem już jakiś czas zarejestrowany tu na forum, ale dziś zmieniłem system na C* więc chciałbym się przywitać.
Pozdrawiam,
Kuba.
witam sie i ja
juz wciagnieta mocno w sidla fotografii :) pare lat robilam zdjecia z Fuji a teraz przerzucilam sie na canona 40D . powiem roznica wielka, teraz tylko placz i zgrzytanie jak trzeba cos dokupic :) pasja zarazil mnie brat-maniak na 100% , mamy swoje strony na flickr i zarzucamy sie nowosciami. teraz organizuje sobie obiektywy, lampy-na ile budzet pozwala , modele poki co domowi
szkoda tylko ,ze czasu tak malo jest na to hobby-bo wdzieczne ale bardzoo wymagajace
Forum jest dobrze zorganizowane, brawa dla Adminow i Modow :)
Witam Kanionierów :)
Ja przygodę z fotografią zacząłem w roku 2004, na początku była małpka A85, w zeszłym roku udało mi się kupić 40D wraz z Tamronem 17-50.
Na początku forum przeglądałem biernie, teraz mam nadzieję się uaktywnić w dyskusji ;)
Sześć:)
Najbardziej interesuje mnie portret, street i fotografia ślubna.
siema, czytam forum od dawna, zapisalem sie niedawno, odezwalem sie dzisiaj. canony od zawsze - g2, ixus, 400d, teraz szukam czegos z x0d - 30 lub 20, fotografuje dla frajdy i turystycznie. pozdro.
Witam! Pozdrowienia dla wszystkich użytkowników forum!
zarejestrowalem sie 100lat temu, ale dopiero dziś cos napisze ;]
Aktualnie mieszkam w Koszalinie, wkrotce przenosze sie do trojmiasta.
interesuje się portretem, oraz fotografią miasta.
Za jakis czas planuje rozpoczecie przygody z fotografią ślubną, zapraszam na moja strone www
Pozdrawiam!
Witam Szanowanych Canonierów... i pozdrawiam