Odp: [Italy] Gdy mam czas to zdjęcia robię...
Cytat:
Zamieszczone przez
mkkaczy
Ostatnie zdjęcie nie baredzo mi podchodzą. Wysoka perspektywa, ciemno i mocno kontrastowo.
ad1 Niestety niżej się nie dało - zdjęcia robione były z budek fotograficznych nad kilkoma jeziorkami.Wszędzie zagrodzone - nie ma dostępu do wody,więc odpada zniżenie aparatu .
ad2. Faktycznie ,może powinienem rozjaśnić nieco,ale jakoś spodobało mi się tak zastane światło .
ad3. Tu nic nie ruszałem na suwakach, kontrast został taki jaki zapisany w aparacie.
Ale dziękuję za uwagi, będę je miał na uwadze przy najbliższym wypadzie nad wodę.
Kontrast faktycznie lekko za mocny, ale co do gęstości to mi odpowiada, nie lubię jasnych zdjęć.
Ale ładnie Ci powychodziło. Łyski jak to łyski łyse i brzydkie, ale fotki fajne.
Zwłaszcza grubodzioby ze śniegiem.
Cytat:
Zamieszczone przez
RobertON
Ale ładnie Ci powychodziło. Łyski jak to łyski łyse i brzydkie, ale fotki fajne.
Zwłaszcza grubodzioby ze śniegiem
Dzięki Robert za komentarz. Widzę że sobie oboje nawzajem nabijamy posty:)Przynajmniej Ty mnie:)
400. Kowalik. Tyle razy już obfotografowany prze zemnie ten gatunek, ale za cholerę dalej nie odróżnię samca od samicy.
Picchio muratore - Kowalik. by bogdan l, su Flickr
Galerie nie nabijają postów :) Można pisać do woli.
Kolory na tak, bardzo na tak, ale ostrość jakaś "dziwna".
Oglądanie na https://www.flickr.com/photos/125138...8/38094532434/ tam, jakby inaczej.
Cytat:
Zamieszczone przez
RobertON
Galerie nie nabijają postów Można pisać do woli.
No tak, źle sprecyzowałem - powinno być - komentarze :):):)
Cytat:
Zamieszczone przez
RobertON
ale ostrość jakaś "dziwna".
Sam nie wiem co jest. Może przerzucanie fot z lightroom _ PS_ Flickr - potem do mojej galerii- powoduje jakieś dziwne straty. Godzinę temu wydrukowałem to zdjęcie w formacie A4 i teraz poTtwej uwadze bardziej się niemu przyglądam i widzę że na wydruku jest wszystko Ok.
Cytat:
Zamieszczone przez
italy
No tak, źle sprecyzowałem - powinno być - komentarze
Zamieszczone przez RobertON
Właśnie komentarze umieszczane w galeriach nie napędzają liczników.
389 i 392 super :-). Pozostałe także fajne :-).