Chodziło mi o FF w cenie 5D. Jak zwał tak zwał.:)
Wersja do druku
jest 22 kwietnia i nadal nic nie wiadomo o 5d mk 2
strasznie cienki ten fake [bonk to on nie jest] ;) - widać, że to słaba przeróbka 5d i 1dmkIII (poniżej)
ten z niemiecką stroną canona był dużo lepszy - chyba, że to prawda była hihii :)
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
popatrzyłem sobie jeszcze raz dokładnie na ten rzekomy obrazek z niemieckiej strony, wcześniej nie zauważyłem, fake cienki jak cztery litery węża :)
obrazek to 5d trochę dodanych pierdółek, ale zdwojony przycisk spustu tam gdzie go fizycznie nie może być mówi wszystko
reasumując wszystko lipa, w sondzie głosuję na "nie" :)
Jeśli nikt nie chce przerobić sondy, to przynajmniej powinna być raz na rok resetowana, tez bym sobie w tym roku zagłosował:)
5d tanieje, coraz więcej ludzi na niego stać w związku z czym zaczyna się robić kultowy jako jedyny FF na którego 'przeciętnego' amatora stać (podobnie jak np 17-40L itp) co z kolei jeszcze bardziej napędza sprzedaż:)
Pewnie następce wypuszczą jak sony czy kto tam wypuści FFa z ceną niższą niż 10tys.
Czyli pewnie już w sierpniu 2009:)
jaaaaa już mam dosyć tego czekania. Z desperacji wezmę piątkę ...
no właśnie, zresetujcie tą sonde i dajcie z datą 2008r.
tylko, ze jak sie pojawily pierwsze zdjecia 40D w sieci, to tez "w zgodnej opinii" byl fake, az piszczy. a okazalo sie, ze ten fake powedrowal na polki :)
ten holenderski kawalek, przynajmniej jezykowo, wyglada na poprawny, na ile moja znajomosc tubylczego pozwala. wiec jesli ktos sie bawil w fake'i to przynajmniej znal jezyk