mam wrażenie Sylwek, ze na 1 byłeś po prostu za nisko. Gdybyś chwycił więcej dołu ptaka to byłaby fajna scenka.
Wersja do druku
mam wrażenie Sylwek, ze na 1 byłeś po prostu za nisko. Gdybyś chwycił więcej dołu ptaka to byłaby fajna scenka.
na pewno bylby lepszy rezultat , nie zaprzeczam :) ale aparat byl ustawiony do galazki :) , teraz zmienic poziom statywu na wyzszy , to i ptaka juz nie bedzie , po co ja Ci to mowie :) sam doskonale wierz ile razy Ci ptactwo ucieklo :)mam nadzieje , ze jeszcze natrafi sie okazja zeby mu troche fotek zrobic :)
piękna sesja, najbardziej podoba mi się 2:-D
1 podoba mi sie jeden z moich gatunków ulubionych
3 kaczkowatyslepowron
Światło na tym zdjęciu jest powalające.
Nie wiedziałem nawet że ślepowrony macie w Ameryce, byłem przekonany że jest to gatunek afrykańsko-azjatycko-europejski.
Zdjęcia przednie szczególnie 1 (to czerwone oczko i ciepłe światło) i 3
kolejna seria , w samo poludnie:
4
5
6
dla mnie na wszystkich tych zdjęciach najgorsze jest właśnie światło. wyglądają jakbyś przyciemniał zdjęcia na -2EV mniej więcej, siłą rzeczy kolory są bure i przydymione i nawet przesadne dodanie saturacji tego nie ratuje.
Gdyby nie to, oraz bardzo głębokie cienie, to sytuacyjnie mogło być bardzo ciekawie. Ale nie jest..
Napisz Sylwek jak bardzo się pomyliłem :)
P.S> Zresztą, jak popatrzeć dokładnie, to na jedynce widać gdzie kończy sie cień ślepowrona ;)