Witam szukam kursu w okolicach Bielska-białej, mogą być Katowice, jeśli ktoś coś wie proszę o odpowiedź
Wersja do druku
Witam szukam kursu w okolicach Bielska-białej, mogą być Katowice, jeśli ktoś coś wie proszę o odpowiedź
dzis dostalem odpowidz z archidiecezji warszawskiej:
pozdrCytat:
Przykro mi bardzo, ale w najbliższym czasie najprawdopodobniej nie planujemy uruchomienia kolejnej edycji kursu liturgicznego dla fotografów. Taki kurs odbędzie się po wakacjach.
Zachęcam do śledzenia strony www.archidiecezja.warszawa.pl Tam na pewno, jeśli tylko zostanie podjęta taka decyzja, od razu będzie zamieszczona informacja o kolejnej edycji tego kursu. Trwa on około 6-7 godzin w różnych wariantach (albo jedno przedpołudnie, albo trzy dni po 2 godziny).
spajk
W kwestii archdiecezji przemyskiej. Kontaktowałem się z odpowiedzialnym za szkolenia ks. dr Piotrem Kandeferem, który poinformował mnie, że w chwili obecnej jest tylko kilkoro chętnych, więc szkolenia odbędą się dopiero po wakacjach.
Chętni powinni wysłać na adres (pocztowy, nie e-mail) Seminarium w Przemyślu:
- podanie
- opinię proboszcza
- 2 zdjęcia
Nie wiecie może jak z tymi szkoleniami w Krakowie, czy się można wcześniej na nie załapać (bo termin 9-10 czerwca już za nami)? Bo coś widziałem że dla studentów zamiast 120zł, jest 90 ;]
Jak wygląda legitymacja z diecezji warszawskiej ?
to nie legitymacja a zaświadczanie raczej ;]
trochę tekstu i pieczątek na kartce a5 w koszulce
Nie wiecie kiedy w Krakowie odbędzie się kolejny kurs? Lub gdzieś w pobliżu? Ewentualnie czy było by na tyle chętnych aby poprosić o zorganizowanie takiego kursu w niedalekim czasie?
Dziś był w Gdyni.