A jeszcze lepiej jak się uda zaobserwować i utrwalić, na przykład szczegóły życia zimorodków.
Wersja do druku
A jeszcze lepiej jak się uda zaobserwować i utrwalić, na przykład szczegóły życia zimorodków.
Taki grzybek znaleziony podczas spaceru z psem. 600 mm daje radę nawet na takich zbliżeniach :)
385.
Senza titolo by bogdan l, su Flickr
Pierwsze kroki do wody ....
386.
Senza titolo by bogdan l, su Flickr
Widzialem takie "leśne studyjne" zdjęcia z grzybkami i ptakami. Ludziom sie podobają, ale w takich aż za bardzo widac ustawianie wszystkiego.
Niestety mój wymagał przygięcia ciut mchu przed, i położeniem się na ściółce ,Tło takie wyszło czyste dlatego że grzyb rósł na końcu wzniesienia i to moje szczęście.Jedynie co, to tylko ciut przyciąłem, żeby nie był w centralnym punkcie.Moje studyjne nie jest, bo nie jest sterylne:) mucha siedzi na kapeluszu i aż strach pomyśleć co robi :)
Ja też grzybki w occie, ale tu mam z tym kłopot , bo 95 % to grzyby w oleju:).I z tego tytułu cierpię.Dobrze że od czasu do czasu znajomi podeślą coś na ząb :)
385 fajne :)
Panie ale ten grzybek to na 99% szatan wiec lepiej nie jadaj takich, nawet marynowanych [emoji38]
Po strukturze na ogonie i kolorze pod kapeluszem. Dal potwierdzenia mozna go sprobowac, malutki kawalek kapelusza i bedzie czuc wyrazną gorycz.