a ja mam Kubamana z najwspanialszym ze statywow na zlocie :mrgreen:
autor nieznany, strzelono podczas pierwszego macania sprzetu w knajpie :mrgreen:
Wersja do druku
a ja mam Kubamana z najwspanialszym ze statywow na zlocie :mrgreen:
autor nieznany, strzelono podczas pierwszego macania sprzetu w knajpie :mrgreen:
Ja nie traciłem czujności :) własnie omawiałem aspekty fotografii analgowo-cyfrowej :D
zauwazmy ze Danish jest na tych dwoch zdjęciach od Kuby ciągle w tej samej pozycji :D hehe to wszystko przez te błyskanie po oczach :D zamroziło biadaka
Toż to ta afganka z National Geographic :shock: :grin:
powinieneś dodać - za piątaka od łebka :lol:Cytat:
Zamieszczone przez gonzo44
dzisiaj mieliśmy inną, choć bardzo podobną, nawet przyprowadziła zdolną córeczkę. I znów thorin dał jej zarobić :eek:
hehe tak a potem jak szlismy z Danishem na kebaba to widzielismy ją rozradowaną i uhahaną, a jak zbierała kase to była taka biedna i smutna ;)Cytat:
Zamieszczone przez Kubaman
Nie tylko on ;) Pochłonely mi równowartość browara ;)Cytat:
Btw. ma ktoś fotke na ktorej jestem ? ;) Ktoś chyba strzelał ;)
Kubaman, mysmy ja przeciez odprawaili z kwitkiem, czy ja wygladam na milosiernego samarytanina ? :mrgreen:Cytat:
Ten srebrny wynalazek to jupiter 135/4.
Bialystok, do broni !
Czyim aparatem bylo robione zbiorowe zdjecie na wawelu? Wyszlo cos z tego?
błe ;) uciachałeś mi przedramie - bolii ;)
Bireza, bedzie okolo polnocy :)Cytat:
A ktoś uwiecznił mój statyw? Takiego nikt nie miał!
Moje zdjecia będa jak wywołam negatyw... :]
nikt go nie uwiecznił...chociaż było tylu fotografów... :| chyba, że się myle i coś przeoczyłam..Cytat:
Zamieszczone przez canis_lupus
Hehe - byl taki japonski film "Shutter" tam się duch wyswietlal na negatywach. Czekam na angaż do polskiego remake'u ;D
Wyszlo mydlo na pelnej dziurze :PCytat:
Jak uda mi sie dotrzec do mojego kompa, to wrzuce co nieco.
czyżby nasza zlotowa koleżanka od canis_lupusa? Jeśli tak, to jestem dumny, pozyskaliśmy kolejną duszyczkę do naszej sekty ;)Cytat:
Zamieszczone przez madallenka
witaj na forum :-)
Pamieta moze ktoś nick'a kolego który był w sobote zaraz na początku a potem sie juz nie pojawił? Chodzi mi o tego co mieszka gdzieś w Szwecji... Potrzebuję się z nim skontaktować.
Kubaman: Tak, to ta koleżanka:)
Zgadza się zgadza...DZIĘKI.
jeszcze tylko w najbliższym czasie trza by było nabyc jakiegoś Canonka ;)
O kurcze, lupę trzeba by go zobaczyć.. :D Jeszcze tak ładnie go zasłaniam.
Ok - no to teraz moja kolej na jakieś fotki :) Przepraszam, że ja tylko na moment wpadłem, ale wymogi Żony / pracy / weekendu nie pozwoliły mi na dłuższy spacer i fotki... Czasu starczyło tylko aby się przywitać - jeszcze raz przepraszam, że króciutko...
Jako krótkie usprawiedliwienie przesyłam małe 'conieco' :)
i jeszcze dwóch niezrzeszonych na forum - chwilowo z przyczyn technicznych - ale mam nadzieję, że niebawem dołączą do 'forumowego bractwa' :)
oops... a miały być zmniejszone :(... sorki za 'szerokość' tej strony...
Ooo kobieta z canonem, niech sie dolacza, niech sie dolacza :)
A'propos wiewiórki o której mówiłem dziś, oto ona :)
hehehe kolejna wiewiora na plfoto :D
Tu go widac troszke wyrazniej, niestety tylko w zasadzie glowice:Cytat:
Zamieszczone przez madallenka
Toz to galeria osobliwosci, statyw canis_lupus-a i moja muszla oczna ;)
@birez: dobrze ze sie pojawiles, pamietasz ze Ci wisze pare PLN za pizze i piwo?
bireza to moje kobiece ja ;)Cytat:
Zamieszczone przez thorin
Tymczasem:
Jakims cudem udalo mi sie zdazyc dolaczyc do grupy zanim timer skonczyl odliczanie.
Niestety nie zdazylem sie uczesac
A tu mamy nowego cyfrowego EOS'a 600d :)
(chociaz i tak hitem sezonu zostala "najnowsza cyfrowa lustrzanka Sony")
Tomek po dotknieciu nikona caly dzien chodzil skupiony i zamyslony.
"Moze jednak w zoltym mi bedzie do twarzy?" zdaje sie mowic to spojzenie
To z kolei mowi:
"O jak fajnie, tego pana aresztuja a ja bede w gazecie" ;)
A na koniec prezentacja fotoblokera, model Kubaman 5000:
--
--
Innymi slowy - tak sie konczy robienie zdjec osobie uzywajacej flasha - 1/50 sek. wystarczyla zeby Kuba zdazyl odpalic swoj i kompletnie przeswielic moja klatke blyskiem prosto w obiektyw :)
Nie boj sie, nie zapomnialem :)Cytat:
Zamieszczone przez pazurek
O panu "chyba zapomnialem zaplacic" tez pamietam ale akurat uciekl hen daleko :>
Aczkolwiek wydawalo mi sie ze za piwo, to akurat ja danishowi wisze... hmmm...
Trzeba sie bedzie sie bedzie jakos na priwie zgadac co komu ile i jak.
birez, no nie do końca ci przepaliłem, ja tam widzę jakiś detal w prawym dolnym rogu ;)Cytat:
Zamieszczone przez birez
ale wniosek jest prosty - forumowicze mają doskonałą koordynację :lol:
kurczę, calliactis, możesz zrobić resize, bo mi się strona zupełnie rozjeżdża...
Kurcze, Mariusz to ma posturę jak Schwarzenegger :shock:Cytat:
Zamieszczone przez birez
To jest niemożliwe :shock: 24h tu nie zajrzałem i jaka lektura!!!
Na razie nie mam jak wrzucic fotek ale może dziś je odpowiednio zmniejsze i coś udostępnie.
Co prawda bez statywu ze zdjęć nocnych jakiś odsetek zdjęć wyladował w koszu, ale i tak nie zostało ich tak mało.
Oczywiście najlepsze okazały się te z rannego focenia :lol:
Kubaman: dla Ciebie specjalnie wrzuce foty z 13xx mm-trowego potworka ;)
Ciekawe co byś powiedział jakby zostało zrobione nikczemne zdjęcie moje i canis_lupus (bez urazy oczywiście ;))Cytat:
Zamieszczone przez Jurek Plieth
A tak wogóle to chyba ten szeroki 17-40 coś powiększa na brzegach :mrgreen: :mrgreen:
ojojoj.....
zlot sie raptem skonczyl, a tu juz tyle niusow!
od siebie dodam, ze bylo bardzo dobrze, a to za sprawa doborowego towarzystwa.
pozdrawiam i niedlugo cos wrzuce, jak sie opedze od aktualnych obowiazkow....
oniemialem... poslijcie to raczej jako konia trojanskiego na forum firmy N. dla mnie to jest unglaublich, tak jak Kubaman wyliczal, wszystko przeciw temu zeby zrobic ostre zdjecie, ba zeby wogole cos bylo na nim widac... ale jednak duet Venio - statyw, mxdanish - system AF zadzialal idealnie :)
oj jaka cisza nastała. A przeciez jeszcze tyle osob ze zlotu nie pokazało co nafociło :)
fajnie ;) wszyscy miejscowi oraz z Warszawki i z bIALEGO czekaj niecierpliwie ;)Cytat:
Zamieszczone przez mmsza