Gdyby było ciaśniej tez było by dobrze OK. Tak brakuje mi tej końcówki skrzydła - ale to oczywiście subiektywneCytat:
Zamieszczone przez Tomasz Golinski
Wersja do druku
Gdyby było ciaśniej tez było by dobrze OK. Tak brakuje mi tej końcówki skrzydła - ale to oczywiście subiektywneCytat:
Zamieszczone przez Tomasz Golinski
Podoba mi się, tylko dziwnie wygląda oświetlona sama końcówka nosa.Cytat:
Zamieszczone przez TOPOL
Żabka rewelacyjna - doskonały, żywy kolor.Cytat:
Zamieszczone przez SenK
Gratuluję
Aua. Przejrzalem caly watek i sie zalamalem... U mnie same dzieci, koty albo dzieci. Do tego widujac swoj aparat kilka godzin co 2-3 tygodnie ma sie malo okazji do focenia :( To ja sie chyba schowam pod swoj kamien...
Mam podobne odczucia, widać jeszcze daleka droga przed nami. :???:Cytat:
Zamieszczone przez sal
panowie! głowa do góry! bierzcie sprzęt i w plenerek :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez perian
Przeciez to nie konkurs na najlepsze zdjęcie z nagrodami dla laureatów i linczem dla przegranych :mrgreen:Cytat:
Chodzi o to żeby pokazać coś fajnego od siebie i udowodnić że o sprzęcie nie tylko czytamy/piszemy ale przede wszystkim używamy go do robienia zdjęć :)
Pozdrawiam
Wiesz, ja się zbytnio nie przejmuję, bo bym osiwiał za młodu. A jak pogoda pozwoli to plener w długi weekend.Cytat:
Zamieszczone przez marcingreen
Do tej pory nikt mnie nie zlinczował za zdjęcie zondercuga ;) Tak sobie tylko pomarudziłem, że kilka tysięcy zdjęć cyfrową lustrzanką zrobiłem i jakoś ciężko było coś wybrać, ale sam chciałem coś pokazać :cool:Cytat:
Zamieszczone przez perlpa
Poza tym i tak focem do kapelusza (z małymi wyjątkami), więc o obciach ciężko 8-)
oby DOPISAŁA! Będzie u mnie Mój Skarbek więc trzabędzie w końcu pozwiedzać trochę W-wy :DCytat:
uuuuu
jeszcze gdyby te chmury byly takie "mniej górskie"
ale jest miodzio
A co to są "górskie chmury" :smile:
A wracając do tematu - zdjęcie bardzo efektowne.
widzialem. dla mnie kadr do poprawy (w lewo). ale warunki jak najbardziej efektowne i przyzwoicie naswietloneCytat:
Zamieszczone przez filip71
gdzieś taką zawieruchę chopie zastał ???Cytat:
Zamieszczone przez filip71
dobrze że już było 'po' ;)
"górskie chmury" - to takie nijakie chmury :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez Robson01
zawsze jak jestem w górach to te chmury sa takie nijakie ;)
Nie tylko jak Ty jesteś w górach. Ja mieszkam w Karkonoszach i wiem że niebo jest "nijakie" przez większą część roku :DCytat:
Zamieszczone przez bonk
wkleję, bo coś link mi nie wyszedł
pole kukurydzy; 23:30; statyw; doświetlenie przez 2s- 2 x H7 w kloszach Opla :-D
dlatego lubię ją najbardziej
Załącznik 577
ten zestaw chyba wpiszę sobie w stopkę ;-) co Wy na to ?
Fajne :) To mi przypomina ze za pare dni bedzie mozna wyprobowac 400mm + TC :mrgreen:
:shock:Cytat:
Zamieszczone przez muflon
No coo, zwykla skladanka ze stopki :) Ale bez AF, bo na 20D (w koncu chodzi o zuuuuma ;-) ). BTW, probowalem sie przymierzac jedynka do tej kombinacji, ale widac, ze aparat sie troche meczy... ale ostrzyc ostrzy, nawet dokladnie :) Tylko wolno...
a na co polujesz z takim arsenałem ?
No jak to na co.. na lysych! Na lysych dresiarzy! :lol: Na jednego konkretnie :-), tego co go widac w tej fotce powyzej :)
Zreszta, "polujesz".. ja tam sobie moge w luksusiku statyw na balkon wyciagnac i operowac sprzetem prawie z domu :)
Rewelka!Cytat:
Zamieszczone przez htx
Smaczny - rewelka zestaw ? Na peno oryginalny, tylko ciężko nim oświetlać wnętrza ;-DCytat:
Zamieszczone przez Smaczny
Rewelka fotka!Cytat:
Zamieszczone przez htx
mnie się ostatnio, chociaż wraz z upływem czasu coraz mniej, to zdjęcie podoba:
na plfoto ktoś powiedział - "Romeo i Julia":)
A gdzie krzyze, swiete obrazy itp? :mrgreen: :lol:
a to jedna z moich ulubionych, nie Canonem ;)
http://members.lycos.co.uk/ignasiakbartek/ptaszki5.jpg
chwilowo brakCytat:
Zamieszczone przez muflon
Świetna fotka (jak na nikona ;) hehe) gratulujeCytat:
Zamieszczone przez icemaster
Najlepszej fotki jeszcze nie zrobilem i mam nadzieje nigdy nie zrobic bo w tedy stracil bym chec do dlszego fotografowania. Ale wszyscy wstawiaja to i ja cos dodam. A60-tka
Świetna - gratuluję.Cytat:
Zamieszczone przez icemaster
no to ja sobie pozwole wrzucic jescze jedna moaj fotke, jedna z pierwszych ktora zrobilem
Świerze bo dzisiejsze o poranku w trudnych warunkach.
http://tkdami.pl/~tmol/blog/images/l..._on_rhythm.jpg
Więcej można zobaczyć na http://sos.none.pl
Nie wierzę KMV10 że to jest Twoje najlepsze zdjęcie :confused:Cytat:
Zamieszczone przez KMV10
Nijakie takie...
Najlepsze? Skąd, podszedłem do tematu na luzie i po prostu takie miałem dostępne gdzieś tam na WWW ;)Cytat:
Zamieszczone przez perlpa
Ponadto lubię je.
Inna sprawa, że temat może Cię nie interesować, that's all.
temat watku to:
Wasza najlepsza fotka dotychczas
KMV10, dales czadu teraz ;)
Czadu? Lepiej nie, za bardzo mi się z pożarem kojarzy... ;)Cytat:
Zamieszczone przez [DoMiNiQuE]
A to, że nie wszystko warto traktować dosłownie? Najlepsza dotychczas czyli w zasadzie kiedy, jeszcze 5 s temu czy 0 s? Przed momentem też robiłem zdjęcia, więc uczciwie nie mogę założyć, że wśród nich nie ma tej najlepszej fotki dotychczas :)
ja nie kumam tego wątku juz.... miało być NAJLEPSZE ZDJĘCIE... a tym czasem niektorzy ładują tu po kilka (jak nie więcej) i na dodatek (tak jak KMV10) nie zawsze najlepszych... proponuje CLOSE TOPIC :p
popieramCytat:
Zamieszczone przez Venio
No więc to moje pierwsze zdjęcie zamieszczone na stronie.Bez obróbki.
Ale za to ma fajny krawat w klisze, ja poprosze w sensorki :).
Temat sie wyczerpal a ludzie zaczynaja wrzucac fotki niezgodne z pkt 2 Regulaminu: "Pisząc nową wiadomość - sprawdź czy wnosi ona coś do dyskusji oraz czy nie odbiega ona od tematu wątku. "