Offtop: a moja ulubiona to Earl Grey Royal 8)
Wersja do druku
No to ja też się przywitam ze wszystkimi. HELOŁ EWRYBADY
Jak na razie znacznie częściej czytam niż piszę... ale jak będę duży... :-)
Witam! Jestem totalnym fotoamatorem :rolleyes: Na to forum trafiłam, ponieważ posiadam Canona PowerShot S3 IS. Mam nadzieję, że tutaj dowiem się czegoś więcej na temat fotografii ;) Pozdrawiam, zula
Śledzę forum od dawna, bo chyba od roku - czytam, czytam.... i nadal nie jestem na bieżąco:) że nie wspomnę o archiwum... :mrgreen:
No ale korci mnie, żeby czasem się odezwać, a nie wypada bez przywitania się, zatem WITAM WSZYSTKICH :)
Dzień dobry mówię ze swej strony :)
Forum czytam regularnie od jakiegoś czasu, fotografuję od niedawna. I często na ircu siedzę.
Pozdrawiam serdecznie i zapraszam na http://antyrama.blogspot.com - tam wrzucam regularnie to, co widzę przez szklarnię :)
witam
w zasadzie zasiedziałem się na forum budowlanym - ale że robię sobie Canonem A95 - to czemu nie ...pozdrowienia dla Orte co mnie tu zaciągnął:-)
Witam wszystkich Canonierów, miło dołączyć ;-)
no to się przywitam
Bry :mrgreen:
Witam wszystkich :]
Stało się, zostałem użytkownikiem Canona, myślę, że źle byłoby nie zarejestrować się na forum bo treści tutaj zawarte już mi pomogły a mam nadzieję że będzie jeszcze lepiej.
Pozdrawiam bardzo serdecznie wszystkich na forum
Kurcze, aż mi głupio :oops: , że dopiero teraz…
Oczywiście gorąco wszystkich witam
i
Pozdrawiam
Artur
Witam witam :D także stałem się "szczęśliwym" posiadaczem małego lustereczka Canona więc witam ;)
Witam wszystkich gorąco ! :mrgreen:
Na to forum trafiłam zwyczajnie, z Googla, poszukując informacji o 70-200 f/4 L. I jakoś tak mnie wciągneło w inne tematy, że postanowiłam się zarejestrować. Może nie będę tu specjalnie aktywna, a jesli już, to głównie z pytaniami :oops: Ale dużo czytam i zamierzam dalej, bo jesteście źródłem wielu informacji - choć i często sprzecznych, ale biorę poprawkę :twisted: ;)
Co mogę dodać o sobie...? Jestem zdecydowanie amatorem, ...mooooże zaawansowanym :roll: Napewno takim chcącym rozwijać się dalej :rolleyes:, więc stara "dobra" Minoltka Z-1 zdecydowanie przestała mi już wystarczać. Nie wiem, czy nie zrobiłam zbyt dużego skoku, bo niedawno kupiłam 350D i to cudne szkiełko wyżej wspomniane. Ale mam nadzieję, że szybko dorosnę do tego sprzętu... :lol:
Witam wszystkich, od niedawna jestem (szczęśliwym) posiadaczem Canona. Jeśli chodzi o moją wiedzę to jestem amatorem fotografii :)
pozdrawiam
Witam wszystkich! (z lekkim opóźnieniem - sorry).
wreszcie mam 30D (poprzednio EOS 300, później wymarzony EOS 30 QD, niestety czasy się zmieniają i przeszedłem na cyfrę: A40 (pamiętacie jeszcze taki model? mimo skromnych 2M pixeli robiłem odbitki A4) do tej pory mam jeszcze G3 - super aparat, no i wreszcie ten co w podpisie.
Uwielbiam robić zdjęcia! no i co z tego, że nie umiem fotografować...:smile:
pozdrawiam
Krzysztof "krzy"
Witam wszystkich forumowiczów. Po dłuższym podczytywaniu postanowiłem dołączyć do Waszego grona. Mimo dość zaawansowanego wieku jestem całkiem niezaawansowanym "fociarzem". Myślę, że z Waszą pomocą powoli robię postępy choć to subiektywne odczucie.
Pozdrawiam.
Witam. Chodzę do gimnazjum. Od dzisiaj mam to co w stopce, ale robiłam już zdjęcia cyfrowym EOS-em i jedno pokazuję jako moje najlepsze w 2006 r.
Pozdrawiam wszystkich
Wera
Witam serdecznie.
Od kilku godzin cieszę się posiadaniem EOS-a 300D, obiektywu 17-40/4L i lampy 430EX. Mimo, że wszystko z drugiej ręki, jednak cieszy jak diabli.
czesc jestem nowym uczestnikiem tego forum:) posiadam canona 30d ale niestac mnie narazie na obiekty do niego:) zapisalem sie na to forum by dowiedziec sie jak najwiecej o sprzecie i technikach robienia zdjec....
pozdrawiam serdecznie
Nie przywitałem się wcześniej więc zrobię to teraz:
Witam wszystkich i pozdrawiam ^_^
Witam wszystkich jakiś czas temu byłem logowany jako kolo teraz musiałem się na nowo rejestrować i jestem jako kolo2.Fakt nie pisałem na forum ani zbyt często nie zaglądałem.Mam Canona A 70 i nowy model A710is.
Pozdrawiam
Witam na forum :)
A więc chciałem Sie serdecznie przywitać.
Witam wszystkich.
Od jakiegoś czasu zaglądam na forum, a że ostatnio robię to coraz częściej, zdecydowałem się zarejestrować i przywitać. :smile:
Witam wszystkich...
Od jakiegos czasu przymierzalem sie do kupna dSLR-a... Do tej pory (przez ostatnie 10 lat) bawilem sie Zenitem TTL na Heliosie - zdjec cala szafa, mimo ze ostatnio lezal na polce przez rok...
Od dwoch dni jestem posiadaczem EOSa 400d (mam tez sporo zapalu) - chwilowo z kitem, ale w planach stalka 50/1.8 i jakis tele... Czy szczesliwym posiadaczem? to sie okaze...
Pozdrawiam forumowiczow
PS: obecnie jestem na etapie szukania stalego punktu pn. "fotolab" :mad:
Również witam Wszystkich serdecznie!
Na forum zarejestrowałem się, jak zacząłem zaglądać tu coraz częściej, codziennie, dwa razy dziennie ... Moja przygoda z pstrykaniem zaczęła się kilka lat temu od analogowego aparatu Praktica i kilku szkiełek kupionych od ... ciotki Obecnie aparat schowałem do szafy (mam nadzieje, że nie na wieczność).
Kupiłem rok temu 350d, po wielu nocach spędzonych na różnych forach. Canon, Nikon, Konica … Canon. Czy pomogły mi setki postów w tym temacie? Zmusiły mnie przede wszystkim do myślenia. Aparat nie musiał być duży, nie musiał być profesjonalny, miał nie psuć zdjęć. Porównałem zdjęcia, które zrobiłem na ślubie pożyczoną 350-ką ze zdjęciami wynajętego nikoniarza. No cóż, ta lekcja mi wystarczyła. Nikon miał oczywiście wiele zalet, ale te mnie nie zainteresowały . No i lepsza tolerancja canona do M42. Mam więc stare szkiełka (pancolar 50/1.8 mm, pentacon 2.8 – 29 i 135 mm), kita, 50 mm canona i ochotę na 70-200/4. Stare obiektywy zakładam często, może kiedyś zamieszczę coś w galerii. Lekcję pokory trzeba przejść.
Jeżeli będę mógł pomóc w temacie, który sam obmacałem - chętnie to uczynię.
Pozdrawiam, Seba
Jak każdy to i ja :)
Witam wszystkich serdecznie, od kilku dni stałem się posiadaczem pierwszej w moim życiu lustrzanki a mianowicie EOS'a 300D z tego co już zdążyłem poobserwować to można znaleźć tu sporo informacji i odpowiedzi na nurtujące mnie pytanka :)
Pozdrowionka
Witam Was.
Szukając aparatu już tu zaglądałem a że kupiłem canona a710is to z przyjemnością się tu zalogowałem
Czytam forum od kilku miesiecy ale chyba pora na bardziej aktywne uczestnictwo. Zatem - Witam
witam Was wszystkich... jestem nowy i lubie golabki
to ja zdawkowo, Witajcie :]
Slovik wita :)
To ja rowniez sie powitam, bo jakos tak okazji nie bylo:)
To ja tez sie przywitam
Witam wszystkich :P
Dzien dobry wszystkim :mrgreen:
Naplułeś na marke Canon i się tu zarejestrowałeś? Szalony :mrgreen:
Witam. Ostatnio mam D 350. Mam też EOS 500.Jestem od wielu lat fotografujący. Myślę że moim doświadczeniem mogę się podzielić z innymi ale i zyskać coś od innych. Przymierzam się do ratowania przeźroczy których mam sporo.
Witam, wszystkich maniaków i zwolenników fotografii :mrgreen:
Witam Wszystkich!!!:-D :-D :-D
Witam wszystkich wariatów :mrgreen: . Znów trafiłem na wasz oddział :mrgreen: . Grunt to być między swoimi :mrgreen: .
W tak pięknych okolicznościach przyrody... Witam!
Witam z Canonem 300v :)
Witam, mam na imię Piotrek. Fotografią zajmuje sie od niedawna, a na forum zarejestrowałem sie po to, by jak najwiecej z niego wyciągną informacji i wykorzystać je w plenerze. Narazie obiektywami nie grzesze, ale mam nadzięje, że z czasem będe ich miał coraz wiecej :)
Witam wszystkich,
student: Mechanika i Budowa Maszyn
Całe życie z analogiem, od niedawna 400D.
Witam,
sporo się już naczytałem, czas coś napisać :)
Pozdrawiam!
Witam i o zdrowie pytam :)