W tej cenie jeśli bardzo dobry stan to IMHO warto. Nawet jak Ci nie przypasuje to sprzedasz bez straty a może nawet z lekkim zyskiem.
Wersja do druku
W tej cenie jeśli bardzo dobry stan to IMHO warto. Nawet jak Ci nie przypasuje to sprzedasz bez straty a może nawet z lekkim zyskiem.
możesz spróbować, sam kilka razy tak robiłem, kupiłem, pobawiłem się, sprawdziłem czy to dla mnie czy nie, 1200zł w dzisiejszych czasach za to szkło to nie są pieniądze
Wersja IS nie jest "znacznie ostrzejsza" tylko trochę ostrzejsza.
Można się nauczyć fotografować bez IS. Zdjęcia żmii w moim wątku były robione tym obiektywem zwykłą ręką.
miałem obie, ta z IS jest ostrzejsza (to pewnie też zależy od tego czy się zgra z lustrzankowym korpusem :mrgreen:) - ma lepszy kontrast i cieplejsze kolory (kolor to może być subiektywna sprawa) generalnie fajne szkło jak już nie będę mógł unieść jakiegoś bardziej konkretnego tele to kupię jeszcze raz :mrgreen: przy tej cenie brać, najwyżej sprzedasz, ja raczej tele bez IS już bym nie kupił (a sporo robię ze statywu gdzie ten is jest generalnie zbędny).
A jak myślisz czemu on ceni się "tylko" 1200?.
f4 IS fantastyczny obiektyw... bardzo miło wspominam, moje pierwsze poważne tele, które razem z 17-40 zastąpiło 24-105 w 2010r
tak było VS tak jest teraz:
Załącznik 18856
porównuję co miałem do tego co mam teraz :) fakt RF f4 jest cute :)