Odp: Zlot użytkowników forum Canon-board 2014 !!! 30.05 - 1.06 - Zapraszamy!
Wpłaciłem zadatek w piątek 09.05.14 niestety na zaktualizowanej liście mnie nie ma?
Cytat:
Zamieszczone przez
suchyHc
Popieram :P
Środa, piątek byłoby świetnie. Np w
wakacje, jeszcze mogliby studenci, uczniowie :) Odpadła by nam tylko grupa korpo-niewolników pracujących poniedziałek-piątek :P Ale oni chyba mają jakieś urlopy, czy L4 ?
ty zdaje się nie musisz brać urlopu... Poza tym uważasz,że każdy dostanie urlop na zawołanie? Info o zlocie otrzymałeś tak jak wszyscy i na tyle wcześnie,żeby wygospodarować sobie czas. Środa-piątek u mnie odpada. Zresztą nie tylko u mnie.
Czy to jest już głosowanie na temat następnego zlotu, w tym gronie proponuję przełożyć na piątek (30.05) wieczorem ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
słowiczek
ty zdaje się nie musisz brać urlopu... Poza tym uważasz,że każdy dostanie urlop na zawołanie? Info o zlocie otrzymałeś tak jak wszyscy i na tyle wcześnie,żeby wygospodarować sobie czas. Środa-piątek u mnie odpada. Zresztą nie tylko u mnie.
Niestety taki termin u lepszych fotografów ślubnych jest zarezerwowany na jakiś rok, dwa lata przed i ciężko by było zerwać umowę... ciężko na sercu i kieszeni ;) Poza urlopem jest jeszcze wspomniane chorobowe. Można zachorować na canonistość, czy coś takiego.
Cytat:
Zamieszczone przez
wajo94
Czy to jest już głosowanie na temat następnego zlotu, w tym gronie proponuję przełożyć na piątek (30.05) wieczorem ;)
No to czekamy ;)
To jest nierozstrzygalne, zawsze będzie tak że komuś nie pasuje. Może to jest wskazówka dla Jarka, że trzeba pomyśleć o jakimś zlocie z nastawieniem na ślubnych 8-).
Cytat:
Zamieszczone przez
wajo94
Pełne poparcie z mojej strony. Do przyszłego roku jeszcze wiele może się wydarzyć,ale porozmawiać można:)
Cytat:
Zamieszczone przez
suchyHc
Niestety taki termin u lepszych fotografów ślubnych jest zarezerwowany na jakiś rok, dwa lata przed i ciężko by było zerwać umowę... ciężko na sercu i kieszeni ;) Poza urlopem jest jeszcze wspomniane chorobowe. Można zachorować na canonistość, czy coś takiego.
Zachorować właściwie może każdy,lepszy fotograf ślubny taki jak ty również8-).A L4 wyślij parze młodej. W końcu w imię niepisanego szacunku i przyjaźni dla innych canonierów,nawet tych korpo-niewolników warto poświęcić te parę stówek:p
Nie no, już nie ma co bić piany na temat terminu myślę. Jest termin podany odpowiednio wcześnie i potem kwestia priorytetów. Wszystkich nie zadowolimy. Wolisz ślub czy coś innego wybierasz ślub lub coś innego. Proste.
Kochani,
ja na prawdę biorę to pod uwagę, ale wszystkim się nie dogodzi. Jestem w stanie pogadać o tym na zlocie (choć będą Ci co mogą w weekendy :) ) ale także tutaj zrobić ankietę jakąś i zrobić kolejny zlot właśnie środa - piątek. Także tematykę dostosować wtedy pod freelancerów/ślubniaków i może będzie fajne spotkanie i focenie.
Na prawdę wezmę to pod uwagę i możemy eksperyment zrobić, zmienić geograficzne miejsce oraz dni tygodnia, albo tylko 1 rzecz na raz :)
Czy koszulki z pierwszego zlotu będą mile widziane? Czy jest przewidziane coś innego?